Május 11. -én voltunk együtt a barátnőmmel,16. -án kellett volna megjönnie neki. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Barátnőmmel május 11.én voltunk együtt és 16.án kellett volna megjönnie, ma már 18. van és még mindig semmi. Lehet, hogy gond van? Igen előfordult, h egy kicsit gumi nélkül csináltuk, de csak az elején és időben kivettem. Kezdek kicsit ideges lenni, nehogy valami gond legyen. Valami ötlet/tanács?
Építő jellegű válaszokat szeretnék kérni, nem a felelőtlenségre való figyelmeztetést, előtte mindenki nézzen magába majd, hogy Ő nem-e csinált-e ilyet!
Megértésüket köszönöm!
mi 3x voltunk eddig együtt. friss kapcsolat. 1-szer gumival 2-szer nélküle. semmi nem lett belőle. :D
az elsőnél szűz voltam a pasi el se ment. 2. gumival volt de ráadásul a gumi ki is szakadt. 3. nélküle, és el is ment. nem bennem persze.
első után nekem is késett 1 napot. és én már akkor pánikba voltam :D vegyetek tesztet, várjatok 2 hetet. én vettem, vártam, 11 nap után is mutat már vmit, 11 napra és 14 napra rá az aktusra csináltam. negatív lett mindkettő. nem lesz ott gond nyugi :D
első vagyok
mi majdnem fél óráig toltuk gumi nélkül. nem lett semmi... ne bántástok már szegényt, h megérdemli.. senki se érdemli meg. nekünk is a pillanat hevében történt a gumi nélküli szex. ami még jobb is mint gumival.
Egy szóval nem mondtam, hogy első alkalommal feküdtünk le:)
De mint ahogy írtam, normális, értelmes válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!