Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 1 éve vagyunk együtt és kb 10 hónapja élünk nemi életet. Eddig semmi gond nem volt, rendesen nedves voltam. De mostanában száraz vagyok. Ez mennyire normális?
Kifogás és b..romság, hogy elmúlt az újdonság varázsa.
Nekem is a jelenlegi párom az első, akivel már 3 éve együtt vagyunk és még mindig tökéletesen működik a szexuális életünk.
Talán mostanában stresszes életet élsz, ami befolyásolhatja.
Nem a szexszel van a baj, hanem veled, téged érhettek különböző hatások, amik befolyással lehetnek rád és mostani életedre.
Beszéld meg a pároddal, hogy ezzel tisztában legyen!
"egyre hamarabb élvez el" Te is ki szoktál elégülni attól még, hogy neki egyre kevesebb is elég? Meg úgy alapvetően, mennyire kielégítő neked a szex? Mert az, hogy benedvesedsz, egy dolog, sokkal fontosabb, hogy eljutsz-e elégszer a csúcsra, vagy sem. Egyébként meg ha úgy érzed, hogy kéne valami újítás, akkor bátran beszélj a barátoddal erről!
Amúgy nem szedsz valami gyógyszert? Lehet valaminek a mellékhatása. Voltál nőgyógyásznál? Lehet valamilyen egészségügyi, nőgyógyászati probléma jele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!