Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmmel kádban picit beraktam és nem élveztem elmert rendesen se csináltuk az ölembe ült nem éreztem nem lehet terhes picit késik neki aggódik mondjatok valamit? Normális válaszokat nem őkőrséget írni
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 15:03
2/17 anonim válasza:
csináltuk, nem csináluk.. ha csak kicsit raktad be, attól még semmi se lesz.......
3/17 A kérdező kommentje:
az van hogy ráműlt és fél hogy késik neki azvan deén redesen nem raktktam be úgy neki rted ez van
2013. jún. 23. 15:06
4/17 anonim válasza:
ha nem is raktad be akkor mitől is lenne terhes??????
5/17 A kérdező kommentje:
értem és ha azelőváladék okés az boxerembe volt mert az nedves volt kicsit tőle asszem deutna fűrdés egyűtt
2013. jún. 23. 15:08
6/17 anonim válasza:
nem lesz igy terhes.. nyugodjatok meg.. kicsit meg nem ártana utánaolvasni a dolgoknak. pl. annak h ha ebben a melegben késik 1-2-3-4 napot, az még nem késés....
7/17 Zakathol válasza:
Plusz-mínusz egy pujáró már nem oszt nem szoroz a családban, ne aggódj.
8/17 A kérdező kommentje:
normálisoknak válaszolok kőszőnjűk szépen csakhát ugy mondom hogy nem raktam be hogy rendesen normálisan és ugye vizben volt voltunk előváladék azmeg ha belűltem vizbe és hát az ugye nem gond mert az fiuk farkának természetes dolga igy védi ugytdtommal a makkot . Ezt én is olvastam
2013. jún. 23. 15:17
9/17 anonim válasza:
Ha ennyit nem tudsz a nemi életről és hogy mi merre hány méterre, minek csinálod?? Hány éves vagy? Mert értelmesen fogalmazni sem tudsz, a helyesírásodról nem is beszélve...
10/17 anonim válasza:
Tanulj meg írni, utána talán megmondjuk, hogy lehet-e terhes a barátnőd. Nem BTW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!