Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőmmel kádban picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmmel kádban picit beraktam és nem élveztem elmert rendesen se csináltuk az ölembe ült nem éreztem nem lehet terhes picit késik neki aggódik mondjatok valamit? Normális válaszokat nem őkőrséget írni

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
még hagyján a helyesírás..... bár én se birom ha vki nem ír helyesen, de ezt most tegyük félre.. viszont a megfogalmazás.. én nem értem h akkor végülis mi a fene történt? beraktad vagy nem raktad be?
2013. jún. 23. 16:28
 12/17 A kérdező kommentje:
az berakásnak számít már ne haragudjatok hogy csak nagyon picit ha ugy mondom kőzősűlés nem tőrtént ! és ne az irásommal foglakozatok jó! de ott irtam le az előváladékról is ami boxerbe ment de fűrdésnél ezt nem éreztem nem raktam úgy normálisan rendesen be neki meg késik a menzesze 1 napot asszem ennyi ajj és ő sem érezte hogy be raktam na !
2013. jún. 23. 17:49
 13/17 A kérdező kommentje:
De még nem jőtt meg barátnőmnek a menzesze és ennyi na .:
2013. jún. 23. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
ha betetted, az már közösülés.. de tenyleg..
2013. jún. 23. 18:07
 15/17 A kérdező kommentje:
nem ugy tettem be fogod itt mindig ilyen buták vannak hogy nem képsek válaszolni nem élveztem bele . fűrdés kőzben mivel alig tettem be sőt
2013. jún. 24. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha ez kell, tessék, nem foglalkozom az írásoddal: Nem lehet érteni, amit hablatyolsz.

Az meg elég nagy baj, ha a barátnőd nem érzi, ha beteszed.

2013. jún. 24. 14:08
 17/17 A kérdező kommentje:
nem tetem be érted úristen áhh teljesen se és ugy nem hagyjuk. kőszike a semmit :(
2013. jún. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!