Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy a menstruáció megvan rendesen, de terhes legyen valaki? Olvastam/hallottam ilyenről, de ez gyakorinak számít?
Ne idegesíts!!! O_o
Amúgy én is hallottam már ilyesmiről, de józan ésszel, alap biológiai ismeretekkel belegondolva szerintem az, hogy tényleg teljesen olyan intenzitással, és ugyanolyan kísérőtünetekkel meglegyen, lehetetlen. Ugyanis mi történik menstruációkor? A méh megvastagodott nyálkahártyája leválik, amit a méhfal összehúzódásai segítenek (ez okozza nagyrészt a görcsös fájdalmakat is).
Szóval ha terhes az ember, akkor értelemszerűen nem válhat le a nyálkahártya, és szerintem nem tennének jót a magzatnak az akkora görcsök sem. Szóval még ha valaki vérezget is a terhesség alatt, akkor biztos kevesebbet, más színűt, nincsenek benne nyálkahártya darabok, és gondolom nem fáj annyira. Bár van, akinek amúgy sem fáj sosem, szóval a fene tudja. A lényeg, hogy szinte biztos nem úgy jön meg, mint szokott.
De lehet, hogy ez csak az én tudatlan agymenésem, és egy orvos mást mondana. :)
Itt a mindenre kitérő válasz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!