Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem rendesen jön meg tehát olyan barnás véres menstruációm van olyan 0. nap féle nálam bevehetem a kezdő tablettát a fogamzásgátlóból mert ugye az írja a papír hogy a menstruáció első napján kell bevenni de ez annak számít e?
Azaz:
"Ha még nem rendesen jön meg, tehát olyan barnás véres menstruációm van a mondhatni 0. napon nálam, bevehetem a kezdő tablettát a fogamzásgátlóból? Mert azT írja a papír, hogy a menstruáció első napján kell bevenni, de (nem tudom, hogy) ez annak számít(-e)?
Így is ugyanúgy hat?"
És szerintem nincs olyan, hogy nulladik nap. Ha annyira nem normális, akkor beszélned kéne a dokiddal, ha meg annyira nem furcsa, akkor csak Neked nem olyan erőteljes az első napod, és igen beveheted.
Az első napnak az számít, mikor rendes PIROS vér jön.
Akkor vedd be az elsőt!
Utolsó vagyok. Hogy alátámasszam:
"Kedves Doktor Úr!
Az első piros vérzéses nap számít első napnak vagy már az előtte lévő 2 nap barnázás is.
3-5.nap között kell vérvételre menjek.
Köszönettel:Andika
A piros sokkal szebb szín kedves Andika. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
"Tisztelt Doktor Úr!
A ciklusom 5. napján kell elkezdenem gyógyszert szednem. Meg is jött, de tegnap csak minimális rózsaszínes-barnás folyás volt, mára lett erősebb, rendes vérzés. Ilyenkor melyik számít első napnak?
Válaszát és segítségét köszönöm!
Üdvözlettel:
Nóra
A mai kedves Nóra. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!