Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi tud csinálni a Provident...

Mi tud csinálni a Provident ha nem tudom fizetni a hitelt?

Figyelt kérdés
Egy éve már, hogy vettünk fel a férjemmel a Providenttől hitelt, vagyis a férjem vette fel, nem saját részre, anyósomnak segítettünk vele, a férjem felvette, a pénzt anyósomnak adtuk, de a hitel a férjem nevére került, fizette anyósom egy darabig de közbe lebetegedett és meghalt pár hónap alatt. Mi nem tudjuk fizetni, mert van nekünk is elég kiadásunk és még több mint 100ezret kellene visszafizetni plusz a kamat. A férjemnek megszűnt a munkahelye alkalmi munkákat vállal, én pedig itthon vagyok gyeden a kislányunkkal. Úgy tudom már a végrehajtóhoz adták az ügyet. Lakásunk nincs és semmi ingatlanunk, mit tudnak így csinálni azon kívül, hogy bárlistára tesznek? A gyedemhez hozzányúlhatnak ha a férjem nevén van a hitel?
2010. ápr. 9. 10:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze kis túlzással a "jó nekik az ezer forint". A Provident érdeke az, hogy kifizesd a hiteled és hozzá maradéktalanul térüljön a kamat, költség és a tőke is.

Az, hogy ha ezer forintot adsz a képviselőnek, akkor a fizetési szándékod megvan. Ezt pedig már "értékelik."

2010. ápr. 14. 11:34
 12/12 AnneShirley válasza:

Azt hiszem, ehhez a "kedves kis klubhoz" én is csatlakozhatok. 2005ös kölcsön miatt KHR-es a férjem, Provis hitel, amit anyuci használt fel.

Házat akartunk venni. A hitelügyintéző lekérdezte, azt mondták, neki, hogy nincs fenn a listán. Lakásvásárlás indul, ügyvéd, tul lap, széljegyzék... aztán az OTP-nél kiderült, hogy mégis az...

-60 000-rel indítottunk mert az egész listát előről kellett kezdeni az én nevemmel.

Sajnos ezzel az a helyzet, hogy hiába magyarázzuk, hogy ki költötte el azt a pénzt, egész biztos, hogy vissza kell fizetni, mivel szeretett kedvesünk aláírása virít a papírokon. Én most akarom velük lelevelezni, hogy mennyi a konkrét tartozás, és hogyan lehet a lehető legminimálisabb összeggel törleszteni :S

2010. dec. 6. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!