Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi tud csinálni a Provident...

Mi tud csinálni a Provident ha nem tudom fizetni a hitelt?

Figyelt kérdés
Egy éve már, hogy vettünk fel a férjemmel a Providenttől hitelt, vagyis a férjem vette fel, nem saját részre, anyósomnak segítettünk vele, a férjem felvette, a pénzt anyósomnak adtuk, de a hitel a férjem nevére került, fizette anyósom egy darabig de közbe lebetegedett és meghalt pár hónap alatt. Mi nem tudjuk fizetni, mert van nekünk is elég kiadásunk és még több mint 100ezret kellene visszafizetni plusz a kamat. A férjemnek megszűnt a munkahelye alkalmi munkákat vállal, én pedig itthon vagyok gyeden a kislányunkkal. Úgy tudom már a végrehajtóhoz adták az ügyet. Lakásunk nincs és semmi ingatlanunk, mit tudnak így csinálni azon kívül, hogy bárlistára tesznek? A gyedemhez hozzányúlhatnak ha a férjem nevén van a hitel?
2010. ápr. 9. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A gyededhez nem, de ha a apárodnak bármikor lesz fizetése annak letilthatják a részét...addig meg a kamat csak nő és nő:(
2010. ápr. 9. 10:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy a kamat nő, de annyira kilátástalan most a helyzetünk, hogy havi 67ezerből nem tudom fizetni, és félek, hogy még ahhoz a kis összeghez is hozzányúlnak, t valahol olvastam, hogy valami 33% levehetnek.
2010. ápr. 9. 10:51
 3/12 anonim válasza:
A mama nem hagyott örökül semmit, amit pénzzé lehetne tenni?
2010. ápr. 9. 10:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem nem volt semmi ingatlana,vagyona ez a tartozás maradt.
2010. ápr. 9. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha csak egy-kétezer forintot fizetsz bele, de azt rendszeresen már akkor is "békénhagy" a provident. Így a végrehajtási költségekkel nem növekedik az adósságod.
2010. ápr. 9. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyezz meg velük, hogy fizetsz, amennyit tudsz. Ha nem, akkor tényleg a férjed fizujából vonják, és igen 33 %-ot fognak.
2010. ápr. 9. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól,hogy befizet 1-2 ezer ft.-ot,attól még a kamat ugyanúgy ketyeg.Érdemes lenne személyesen megérdeklődni,hogy ilyen esetben mi a teendő.Hidd el,nem lehet homokba dugni a fejeteket,mert ti jártok pórúl.Majd ha a férjednek,lesz munkahelye akkor már tudják vonni a 33%-ot.
2010. ápr. 9. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:

El kell adnotok amit csak lehet, pl számítógép..

Max a hűtő maradjon..

Így vissza tudjátok fizetni a dolgot, és el tudjátok kerülni a még nagyobb kátyut...

Nade felmerül bennem a kérdés, lóvé nélkül hogy temettétek el a nagymamát?

2010. ápr. 10. 02:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Mit már mondtam, kicsi babánk van, nem adhatok el minden mozdítható dolgot, a nagymamát pedig elhamvasztottuk, nem volt temetés, sem mise, mert nem volt rá pénz, a hamvasztásba pedig az önkormányzat segített.
2010. ápr. 10. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet! A Párom is az anyjának vett fel hitelt, persze most minket találtak meg! Nekünk havi 15ezret kéne fizetni. Múlt hónapban csak 10ezret tudtunk fizetni, mire is a kedves Providentes ügyintéző telefonált, hogy jó lenne ha 10ezer Ft alatt nem küldenénk pénzt, mert az nem pénz! Akkor mégis mi?

Na mindegy már nem is idegeskedek ezen. Ja, és ezt csak azért írtam, mert valaki előttem azt írta, hogy 1-2 ezer is jó!

2010. ápr. 13. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!