Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Érdemes befektetni abszolút...

Érdemes befektetni abszolút hozamú alapba és vegyes alapba?

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, csak megfelelőt kell választani :)

Milyen távon gondolkozol, milyen alapkezelő alapján?

Meg kell nézni alaposan egy abszolút hozamú alapnál (AHA), hogy ki a portfóliómenedzser, milyen a korábbi teljesítménye, mert gyakorlatilag rábízod a pénzed, a megérzéseire, a tippjeire. Nyilván jobban ért hozzá, mint egy amatőr, sőt nagyon jól ért hozzá, de ő is bukhat.

A vegyes alapnál nézni kell, mennyire vegyes, mennyi a részvény, mennyi a kötvény, mennyire kezelik aktívan, van-e valamilyen más stratégia benne?

2016. máj. 10. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Én az otpnél gondolkodtam. Abszolút hozamú alapba, suprába, prémium származtatott alapba.
2016. máj. 10. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

A Prémium származtatottban egy AHA-mix van, többféle AHA-ból. Nekem személyesen csak Suprám van, de az Abszolút Hozamú Alap is jó lehet. Büki Andris alapjai (EMDA, G10 Euró) viszont eléggé hektikusan teljesítettek mindig. Van most két új vegyes alap, az egyik a Trendre, a másik a Fundmanre épít, azok is érdekesek lehetnek.

De a mantra ugyanaz: a múltbéli teljesítmény nem nyújt garanciát a jövőbeni hozamra.

Itt van a friss hírlevélből az abszolút hozamú alapokra vonatkozó rész:

[link]

2016. máj. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!