Doryka1234 kérdése:

Vehetünk-e fel hitelt a párommal? Én egyéni vállalkozó vagyok, ő alkalmazott viszont egyikőnk sem kapja számlára a jövedelmét. Házasok nem vagyunk, gyerekünk nincs.

Figyelt kérdés
Van-e egyáltalán esélyünk, hogy ilyen helyzetben hitelt adjon egy bank? Ha bejegyeztetjük az élettársi viszont az számít-e valamit?

2016. ápr. 26. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg nincs igazolhato beveteled, csak ev vegen, adobevallas utan lesz, parod sem keres sokat (be van-e egyaltalan jelentve, ha nem szamlara kapja?), hacsak nincs sok onerotok, nincs sok eselyetek. De kerjetek visszahivast, a legtobb bank honlapjan van ilyen lehetoseg, visszahivnak es ingyen valaszolnak a kerdeseitekre.
2016. ápr. 26. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs esélyetek. Nem szeretik a bankok azokat, akiknek nincs bankszámlájuk, és azokat sem, akik egyéni vállalkozók. Ha valahol kaptok is hitelt, a legmagasabb kamatút fogjátok megkapni, mert alapból rossz minősítésűek vagytok. Bankszámla nélkül amúgy hogy lehetsz vállalkozó BTW?
2016. ápr. 26. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

" 8 hónapja vagyok Katás vállalkozó, ~ 200 000 Ft körüli bevétellel."

Bocs, hogy ezt mondom, de esélytelen, főleg nem 4 millió.

Nincs TELJES lezárt üzleti éved, tehát HIVATALOS NAV-os jövedelemigazolást sem tudsz vinni, ráadásul, mint írtam, KATA-s vagy, amit nem szeretnek a bankok.

Ha nincs bankszámlás múltatok, akkor meg főleg bizalmatlanok a bankok.

2016. ápr. 26. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy teljes-e a lezárt év, tudtommal nem számít. Ha adott már be adóbevallást, akkor van lezárt üzleti éve.

KATA-nál bevételi nyilvántartást és NAV-tól való, köztartozásmentességről szóló igazolást szoktak kérni.

2016. ápr. 26. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

" Ha adott már be adóbevallást, akkor van lezárt üzleti éve. "

Identol KATAs. Persze, lehet, hogy elotte is EV volt.

"KATA-nál bevételi nyilvántartást"

Bizti? Logikatlannak tartom, mert nem latszik belole, hogy mennyi a netto beveteled, hiaba van egymillio beveteled, ha ahhoz 900-at kellett befektetned.

2016. ápr. 26. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Én NAV-ostól hallottam, bár nem vettem fel hitelt, csak beszélgettünk, hogy ilyenkor mi van.
2016. ápr. 26. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!