Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalkozó vagy alkalmazott?

Vállalkozó vagy alkalmazott?

Figyelt kérdés
A vállalkozó gondolom nagyobb bevételhez jut de sok a kiadás is meg vagy beindul vagy nem, szerencse is kell hozzá,viszont alkalmazottként nem lehet sok pénzt keresni, főleg Magyarországon....Jövedelem szempontjából melyik a jobb?
2015. jún. 19. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Almát a körtével nem lehet összehasonlítani. Van amikor az egyik, van amikor a másik.

Vállalkozóként annyival vagy jobb helyzetben, hogy több felelősség van rajtad, és jövedelmed is jobban függ tőled (alkalmazottként inkább a munkaadódtól függ).

2015. jún. 19. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon szkeptikus és naív hozzáállás ez, hogy vagy beindul vagy nem.

Én a vállalkozásomnál 100%os biztos voltam benne hogy beindul, szerencsefaktor kb 0,01% volt, ha egyáltalán volt.

Alkalmazottként mindig is alul leszel fizetve, hiába keresel havi 1 millát

2015. jún. 19. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

"Én a vállalkozásomnál 100%os biztos voltam benne hogy beindul"

Szép dolog az egészséges önbizalom, de azért láttunk jó néhány becsődölt vállalkozást.

Persze aki ennyire magabiztosan indul neki és sikerül is az utána utólag úgyis így nyilatkozik mint te. Akinek meg nem sikerült az nem fogja leirni, hogy ő bizony 100% biztos volt benne de elbukott.

2015. jún. 19. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

"Alkalmazottként mindig is alul leszel fizetve, hiába keresel havi 1 millát"

Azért havi 1 milla nem rossz, sok kisebb vállalkozó is van aki örülne ha ennyire jönne ki a havi átlaga.

Kérdező: szerintem ez olyan dolog, hogy kinek mi tetszik. Nekem tetszik, hogy heti 40 órát dolgozom és azon kívül ha hazajöttem nem is kell a munkámra gondolni. Nem kell aggódni mi lesz holnap. Másnak meg az tetszik, hogy vállalkozóként akár éjjel-nappal a vállalkozásán dolgozhat és talicskával tolhatja haza a sok pénzt. :)

2015. jún. 19. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedvenc kérdésköröm..És akkor az ÉS reláció meg nem is jön már számításba?:-))

Pedig hány olyan ("sufni")vállalkozás indult már el és lett utána főállású, ahol az alkalmazott a jövedelmét szerette volna kiegészíteni, anélkül, hogy fejes ugrott volna egy általa 100%-osnak hitt dologba?

Magam részéről nem egy vállalkozást raktam már össze alkalmazotti fizetésből.

2015. jún. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!