Vehetünk-e fel hitelt a párommal? Én egyéni vállalkozó vagyok, ő alkalmazott viszont egyikőnk sem kapja számlára a jövedelmét. Házasok nem vagyunk, gyerekünk nincs.
A legfontosabb dolgokat nem írtad le, ezért nem lehet megválaszolni a kérdésedet:
- párod mióta dolgozik a jelenlegi munkahelyén és mennyi a nettó jövedelme?
- Te mióta vagy vállalkozó és mennyi jövedelem után adózol? Mennyi az árbevétele a vállalkozásodnak?
Mi lenne a hitelcél?
Mennyi hitel kellene?
Ha lakáscélú a hiteligény, van-e önerő?
Hány évesek vagytok?
Van-e már bármilyen hiteletek?
Ezek csak alap kérdések, de ezek nélkül még csak tájékoztat jelleggel sem lehet megválaszolni a kérdésedet.
A párodnak a munkahelyétől kell jövedelemigazolást kérni, Neked pedig a NAV-tól, de még az is lehet, hogy a bank kéri le a NAV-tól.
Nekem pl. az OTP-nél azt mondták, hogy nekik kell a személyi kölcsönhöz lekérni a NAV-os igazolást.
DE! Ha Te pl. KATA-s adózó vagy, akkor ne fűzz sok reményt a hitelhez, mert a bankok nem szeretik.
S mivel nem írtad, mennyi a jövedelmetek és mennyi hitelt szeretnétek felvenni, így azt sem tudjuk megmondani, van-e esélyetek megkapni?
OK, akkor vannak további kérdések is.
Mennyi az önerő?
Hol vennétek lakást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!