Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aegon banktól vett már föl...

Aegon banktól vett már föl valaki hitelt? Mennyire ment simán?

Figyelt kérdés

Már letelt az adásvételi szerződés is, és még nem folyósít a bank, most lett meghosszabbítva.

Valaki került már ilyen helyzetbe?

2010. ápr. 6. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hitelügyintéző vagyok, és több hitelt csináltam már náluk az elmúlt 1 évben is. Nagyon rossz a tapasztalatom velük, több fiókkal is próbálkoztunk és mintha amatőrök lennének az ott dolgozók, kivétel nélkül (!) mindig elrontottak valamit. Én jobban értettem a hitelezéshez szerintem, mint ők, ezért nem volt nagy baj, de így is sok bosszúságot okoztak.

Nem szép, hogy ezt mondom, de ha csak tehetem, elkerülöm ezt a bankot, mert még kezdők a hitelezésben, és nem is tűnik úgy, hogy akarnának fejlődni. Vannak viszont előnyei az Aegon hitelnek, ami miatt néha kénytelen vagyok ott elintézni a hitelt, ilyenkor felkészítem az ügyfelemet, és végül csak megkapjuk a hitelt.

Előfordult többször, hogy elírték a szerződést, elfelejtettek szólni valamiről és így néha heteket csúsztunk, ha tehették akkor meg rám fogták volna, de megoldani nekem kellett.

Tehát csak óvatosan és körültekintően kell náluk intézkedni!

Sikeres pénzügyeket kívánok!

2010. ápr. 7. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak még egy kérdés: megvan az ok, hogy miért nem folyósítottak? Ha segíthetek, írj emailt!

Hátha tudok tanácsot adni, bár elvileg ha a feltételek bent vannak a folyósításhoz, akkor egy héten belül küldeniük kell.

Lehet, hogy mivel letelt az adásvételiben meghatározott idő, fognak szólni, hogy módosítani kell a szerződést egy új időpontra, nehogy folyósítás után derüljön ki, hogy az eladó visszalép mert késett a pénz. Ez érthető, de hamarabb is kellet volna, hogy szóljanak, ha ez a probléma és látják, hogy nem férnek bele az időbe.

2010. ápr. 7. 16:22
 3/4 anonim válasza:
Mi is az aegonnál próbáljuk intézni a lakáshitelünket.Decemberben! kezdtük intézni és még mindíg a papírmunkánál tartunk.A régi tulaj is már tiszta ideg.A 6hetes ügyintézésből 6hónap lett.Kerüljétek el őket.
2010. máj. 28. 12:04
 4/4 A kérdező kommentje:
hálisten nálunk vége van, a vevők megkapták a hitetlt, így a lakást sikeresen eladtuk, nektek is ezt kívánom.
2010. máj. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!