Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gyed-en vagyok milyen hitelt...

Gyed-en vagyok milyen hitelt vehetek fel?

Figyelt kérdés
Én GYED-en vagyok a férjem pedig Netto 75 000 Ft-ot keres. Lehet e felvennünk hitelt? És hol érdemes. Van e valami fészekrako vagy Szocpolhoz hasonló segitség a fiatal 1 gyerekes házaspároknak. Hol lehet ezek után nézni?
2010. ápr. 6. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Te nem vehetsz fel hitelt, de lehetsz adóstárs.

De 75000 nettóval nem sokat adnak:-/

2010. ápr. 6. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
De tudom javasolni, hogy kössetek egy Fundamentát 20.000ft-tal vagy kettőt. És akár 8 év múlva szép tőkétek lesz, ami mellé már könnyebben tudtok hitelt felvenni. Mert akkor meglesz az önerő.
2010. ápr. 6. 20:07
 3/4 anonim válasza:
2010. ápr. 6. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

A mostani hitelezési szabályok szerint kamattámogatás csak új lakás építésére, vásárlására jár. A Szocpol jellegű támogatások mind megszűntek. Támogatást max a helyi önkormányzatok tudnak adni, de a keretük igen szűkös.

Megfelelő mértékű önerő, vagy plusz ingatlan fedezet nélkül nincs esélyetek ingatlant vásárolni, ráadásul ez a lehetőség is csak június 11-ig áll.

Egy kormányrendelet alapján nyártól a bejelentett legális jövedelemnek fedeznie kell majd a törlesztő részleteket és megélhetési költségeket eltartottakkal együtt, ami ismerve a mai magyar jövedelmi viszonyokat, nem lesz egyszerű, mert a legtöbb ember minimálbér körüli bérre van bejelentve.

Egy hiteltanácsadó

2010. ápr. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!