Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Webkártya számláról repjegy...

Webkártya számláról repjegy foglalás?

Figyelt kérdés

Beleszaladtam a saját kelepcémbe :D, kérlek segítsetek.

Régen volt egy webkártya számlaszámom, webkártyám, lejárati idő, CVC2, ahogy kell. DE! sokáig nem használtam és közben lejárt az a kártyám, amihez kaptam. Pl. Lejárati időnek 2013 van megadva. Most, az OTP direkt-be belépve meg azt látom, hogy a számlaszám is megváltozott. Az van oda írva, hogy webkártya számla. Az odáig tiszta, hogy erről utalni tudok (ha van rajta pénz), de kártyás fizetést tudok erről indítani?

Gondolom, nem, mert nem találok lejárati időt, stb.

Tehát, ha kártyás fizetést akarok indítani, akkor muszáj megadnom a szálláshelynek a frankó kártyám adatait? (merthogy az van ott, hogy ezzel engedélyt adok, hogy bármikor beterheljék a kártyámat. Előre is köszi.

meg repjegyet is fizetnék vele...

2016. márc. 14. 15:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hááát, nem tudom... :-)

2 embernek egy éjszakára szobaár 8 ezer ft-ért külföldön (Spanyolo.) szerintem nem rossz :-)

Bááár, ha elfoglalják azt az egy szem szobát, amit kinéztem, de webkártya hiányában nem tudok/merek lefoglalni, akkor jól jöhet az airbnb - köszi az ötletet :-)

2016. márc. 14. 22:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Elfoglalták :-(
2016. márc. 14. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
airbnb-n Spanyolo-n sok varosban egesz lakast kapsz 8k korul.
2016. márc. 15. 06:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Na akkor segítsetek még egy kicsit, légyszi: sajnos a mi lakásunk nem alkalmas vendégfogadásra :-(

Gondolom, ahhoz, hogy foglaljak az airbnb-n, be kell regisztrálni. De akkor egyben már nekem is "kellene" vendéget fogadnom, nem? Vagy hogy működik ez?

2016. márc. 15. 09:22
 15/15 A kérdező kommentje:

Közben elolvasgattam, elment egy csomó időm vele sajnos (mert most nem nagyon lenne), s végül beregisztráltam.

De úgy nézem, ide is inkább a webkártya kellene...

2016. márc. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!