A booking.com-on lemondtam egy foglalásom és kiírták, hogy 180 euro a lemondási díj, de a kártyámon nincs fedezet. Ebben az esetben hogy fizettetik ki velem a lemondási díjat? Időnként megpróbálják megterhelni a kártyát v. perelnek?
1. te még sose foglaltal bookingon ugye? Foglalasnal kell adni kartya szamot de penzt nem von le rögtön, sőt lehet hogy semmit mert kp-ban helyben fizetsz.
De fenntartjak a jogot, hogy meg nem jelenés esetén beterheljék. Viszont azt nem tudom mi van ha nincs fedezet.
" Kevés vendég van, aki nem tünteti el
a kártyájáról az utolsó fillért is a
lemondás előtt,"
Vagy eppen eleve kamu szamot ad meg. Én pl hamarosan lejaro, nulla egyenlegu webkartya szamot adtam meg. Hiaba terhelték volna, bár én megjelentem és helyben fizettem.
Valóban nem foglaltam még a booking.com-on, most szembesültem először a feltételekkel hogy ti leírtátok, és igazából eléggé felháborítónak találom. Bár lassan már kezdek hozzászokni, nővérem barátja Bécsben foglalt szállást, előre ki is fizette, de a gép késett, így csak hajnalban ért a szállodához ahol azzal szembesült hogy kiadták a szobáját, és a pénzt sem fizetik vissza.
A szállodák egyébként általában túlfoglaltatják magukat pont azért mert van aki utolsó pillanatban lemondja a foglalást
attól, hogy nincs a bankszámlán pénz, még meg tudják terhelni.
olyan bankszámla is le tud menni mínuszba, amelyiknek nincs folyószámla-hitele.
én leveszem a fizut automatából, utána a bank megpróbálja levonni a hitelemet, amit már nem tud miből, aztán hó végén még ráterheli a havi számlavezetési díjat.
így mínuszban vagyok, de nincs belőle baj, megjön a következő fizu, és egyből lekapja, így a hitel tulajdonképpen mindig 2 hetes csúszással van kifizetve. ennyi belefér.
szóval ráterhelhetnek neked 180 eurot, aztán majd pislogsz, ha legközeebb érkezik 100 ezer forintod, de csak a feléhez férsz hozzá.
" attól, hogy nincs a bankszámlán
pénz, még meg tudják terhelni."
Nem, nem tudjak. Ez kartyas vasarlas, nem szamlavezetesi dij...
Többen is írjátok, hogy webkártyát adtatok meg.
Most foglaltam a bookingon, valós számla valós webkártyájának adatait adtam meg és nekem nem fogadta el :-(
Lehet, hogy ez megváltozott azóta vagy én csináltam rosszul valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!