Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A booking.com-on lemondtam...

A booking.com-on lemondtam egy foglalásom és kiírták, hogy 180 euro a lemondási díj, de a kártyámon nincs fedezet. Ebben az esetben hogy fizettetik ki velem a lemondási díjat? Időnként megpróbálják megterhelni a kártyát v. perelnek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 19. 03:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
Érdeklődni szeretnék,hogy azóta tud-e valaki újabb infóval szolgálni ebben a témakörben? Szintén lemondtam egy foglalást, ami már fizetős lett. Aznap megpróbálta levonni tőlem, de nem volt fedezet a kártyán. Becsületes akartam lenni és beraktam az összeget a kártyára, ez volt 2 napja de azóta is rajta van és nem próbálták levonni többször. Nem bánnám azért ha megmaradna ez az összeg.
2018. júl. 20. 10:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Azóta bővültek az ismereteim, bár nem mondtam le újabb szállást: :D

A szállás időnként megpróbál(hat)ja beterhelni a kártyád, ha van POS termináljuk, de pereskedni valószínűleg ők sem fognak... nem tudom milyen összegről van szó, de én a helyedben inkább megszüntetném a kártyát (bár ennek és a pótkártyának is díja van) és kérnék egy újat. Ne lelkizz ezen, a szállást szinte biztos kiveszi más.

2018. júl. 20. 20:42
 13/14 anonim válasza:
Köszi szépen :D igen, tegnap levettem a pénzt róla. kb. 75ezer forintról van szó. Szerintem még a pótkártya díjjal is jobban járok. De valahol azt írták az OTP-nél ingyenesen lehet kérni másik kártyát.
2018. júl. 21. 13:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Uhh, az azért komoly összeg! Persze, egyértelmű, hogy jobban jársz az új kártya költségeivel.

Itt tudod megnézni, hogy mennyi (kártyatípustól függ):

[link]

2018. júl. 22. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!