Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tudnak levonni a bankszámlámró...

R.csuri kérdése:

Tudnak levonni a bankszámlámról pénzt, ha van internetes bankkártyám és a fizikai kártyámnak az adatait adtam meg?

Figyelt kérdés
A booking.com-on foglaltam egy szállást, de nem lehet lemondani. A fizikai (fő számlás) bankkártyámnak a számát és lejárati dátumát adtam meg. Ilyen esetben le tudnak vonni pénzt a számlámról? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. okt. 4. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még a kártya biztonsági számát is megadtad, akkor annyi pénzt is levonhatnának, amennyit nem sajnálnak.
2015. okt. 4. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen
2015. okt. 4. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
A biztonsági számot nem adtam meg.
2015. okt. 4. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztonsági szám nélkül is levonja a Booking.com. Pontosabban nem ők, hanem a szállás. Azt nem tudom, hogy csinálják, de velem már megtörtént.

Az, hogy van internetes kártyád, nem jelent semmit. Ha a normál kártyád számát adod meg, és az alkalmas netes vásárlásra, akkor ugyanúgy használható.

2015. okt. 4. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg a normál kártyával nem lehet netes tranzakciót végrehajtani. Legalábbis amikor próbáltam nem sikerült, ezért gondoltam, hogy nem tudnak levenni pénzt. De megkérdezem a bankban. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat (az esetleges továbbiakat is)!
2015. okt. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!