Biztosan megkapjuk a csokot?
Az elvárásoknak megfelelünk: házasok vagyunk, 30 év alattiak, nincs lakástulajdonunk, bejelentett munkánk van. Használt házat veszünk(8M a vételár, 110nm hasznos terület, összkomfortos, tehermentes), megelőlegező csokot igényelünk, két gyermek vállalással. Tehát a csok összege 14300000 Ft.
Biztosan megkapjuk, vagy elutasíthatnak minket?
2 gyereket vállalunk be, arra kapnánk az 1,43M-t. Bátrak vagyunk, be merjük vállalni. Ha természetes úton nem jönne össze, akkor örökbefogadunk, de erősen gyanítom, hogy az egyik már össze is jött :D bár orvos még nem látta. Tudom, tudom, a csok szempontjából a 24. hét előtti magzat még nem gyerek, és amúgyis még bármi történhet, de ezzel kapcsolatba légyszi ne vegyétek el az örömömet:)
A hitelt is biztosra mondták, meg tudunk jelölni másik ingatlant is plusz fedezetként(ami nem a sajátunk, mert nekünk nincs ingatlan a tulajdonunkban), de 35% önerőnk van, természetesen a csokot nem számolom bele.
Csak a csok miatt paráztam be, de ezek szerint nem kell aggódni.
A 110nm szerintem 4 személynek épp ideális, de ha nem férünk el, a tetőteret be lehet építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!