Az elvárásoknak megfelelünk: házasok vagyunk, 30 év alattiak, nincs lakástulajdonunk, bejelentett munkánk van. Használt házat veszünk(8M a vételár, 110nm hasznos terület, összkomfortos, tehermentes), megelőlegező csokot igényelünk, két gyermek vállalással. Tehát a csok összege 14300000 Ft.
5. Hol a kinézett ház és milyen állapotú/felszereltségű?
6. Melyik bank intézi?
7. Már van puja?
2016. márc. 3. 17:17
2/12 A kérdező kommentje:
Mindketten alkalmazottak vagyunk, havi igazolható bevételünk össz 280e ft. Nem vagyunk bűntetettek. Lesz hitel is hozzá, otp-ben intézzük, nincs gyerekünk(ezért megelőlegező csok a neve)
2016. márc. 3. 17:37
3/12 A kérdező kommentje:
JA és köztartozásunk sincs. Mindketten határozatlan idejű szerződéssel dolgozunk. Én 5 éve, ő 2. Egy városközeli faluban van, a ház összkomfortos, ezt már írtam.
2016. márc. 3. 17:39
4/12 anonim válasza:
OKVETLENÜL menjetek el előtte orvosokhoz!!!!
Andrológia,nőgyógyászat,urológia,háziorvos,hormon vizsgálatok,...,hogy egyáltalán tudtok-e babát vállalni.
2016. márc. 3. 17:47
5/12 anonim válasza:
14,3 milliót tuti, hogy nem kaptok. Az OTP-ben egyébként megmondják, megkaphatjátok-e a támogatást. A megelőlegező CSOK önerőnek számít ugyan, de jelzálogként ráterhelik az ingatlanra, vagyis 1,6 millió önerőt elő kell teremtenetek mindenképpen egy 8 milliós házra.
2016. márc. 3. 18:20
6/12 A kérdező kommentje:
upsz, egy nullával több lett:S 1,43M-t akartam írni. Önerőnk megvan. Inkább az a kérdés, hogy a csokot biztos megkapjuk-e, ha a feltételeknek megfelelünk? Úgy értem, hogy adható, vagy mindenki megkapja, akik a feltételeknek megfelelnek?
2016. márc. 3. 18:29
7/12 A kérdező kommentje:
Az Otp-ben azt mondták rendben van, és a szükséges hitelt is felvehetjük az előzetes hitelbírálat szerint. Ha az ügyintéző azt mondta, hogy megfelelünk a kritériumoknak, akkor biztosan megkapjuk?
2016. márc. 3. 18:32
8/12 anonim válasza:
A leglényegesebb dolgokat nem írtad le. A CSOK-ot biztosan megkapjátok, ha megfeleltek a feltételeknek, de mivel a megelőlegező CSOK is teher az ingatlanon, meg a hitel is, nagyon fontos lenne tudni, hogy MENNYI AZ ÖNERŐTÖK és HOL VAN A HÁZ?
2016. márc. 3. 20:46
9/12 anonim válasza:
3-at előre?
aztpííí.
ugye tudjátok ha nem jön össze, beültettést ti fizetitek? meg ha nem lesz utána se meg, akkor vissza kell fizetni - persze a kamatot elengedik, de a többit nem.
amúgy 5emberre a 110 nm nem lesz túl nagy
2016. márc. 4. 08:28
10/12 anonim válasza:
Ha az ügyintéző szerint CSOK-képesek vagytok, akkor szinte 100 százalék, hogy megkapjátok. A CSOK-ot a kincstár adja, de a bankban bírálják el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!