Hogyan győződhetek meg arról, hogy biztosan elutalták e nekem a pénzt?
"Szerintem felesleges a vevőt ilyen dolgokkal "zaklatni": ha neki volt annyi bizalma, hogy elutalta előre a pénzt, akkor az eladónak is legyen annyi bizalma, hogy elhiszi a vevőnek, hogy utalt. Ha meg mégsem, akkor sem érte kár az eladót."
Te ritka nagy birka vagy!
Amig a netbankon nem jelenik meg az utalás, nem küldünk semmit!
Amíg megjön az utalás, itt olvasgathatsz:
Egy: én nem sértegettelek, Te se tedd.
Kettő, örülök hogy örömöt szerezhettem neked azzal, hogy másokba beleköthetsz, sértegethetsz - nyilván ez napi szükségleted :-)
Három: egyszóval sem írtam, hogy küldje el a terméket. Csak azt írtam, hogy nem kell a vevőt "zaklatni", azt is idézőjelben - talán ezt is megmagyarázzam?:-)
Sem az olyan vevőt, sem az olyan eladót nem szeretem, aki mindent AZONNAL akar - meg kell tanulni várni :-)
Miért nem ezt linkelted be?
"Bankok között 4 órán belül kell átérnie a pénznek - még ma ott lesz"
De ha már így, akkor részletesen kifejtem:
"Ő mivel tudja bizonyítani, hogy elküldte a számlaszámomra a pénzt?!"
Meglehet kérni a vevőt, hogy másolja be az utalást ("teljesítve" vagy "végrehajtva"-t kell figyelni, ezen kívül meg lehet kérni a vevőt - de ezt sokan nem fogják tudni megcsinálni - hogy printsrceen-el, azaz képernyőképpel "bizonyítsa" az utalást.
CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG VITÁS ESETBEN JAVASLOM - egyéb esetben a vevő TÉNYLEG zaklatásnak veheti.
Nem hiszem el, hogy egy eladó nem tud 4 órát várni a pénzére, hiszen a vevő sokkal többet vár a termékre (mivel a posta nem viszi el 4 óra alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!