így sem kapok hitelt?
Autóhiteltnem kaphatok, mert nem vagyok 25 éves még..
Most kinéztem egy kocsit, 1 499 000Ft ha befizetem a 25%- ot,amit kérnek,így sem vehetem meg, mert kezes nelkül nélkül a bank nem fogja engedni?
Vagy ha olyan van,hogyhitel átvállalással,akkor azt sem vihetem?
Még nem is hallottam olyant, hogy azért nem kap valaki hitelt, mert nincs 25 éves.
tessék, itt 18. életév a határ:
Szerintem nem kell kezes. Én kétszer vettem fel autóhitelt, és egyik esetben kellett kezes. A linkelt oldalon sincs egy szó sem kezesről.
Vegyél fel személyi kölcsönt, és abból vegyél autót, ha ez neked ilyen bonyolult!
Most ért véget a merkantilos pályafutás,ami el sem kezdődött!
Belekell férni a fizetes 50% ába a lizingelt összeg meg vmi 5% os hitel kamat meg még valami.. Ez szerintem simán
23 évesnek kell lenni.. Igy lehet kezes nélkül! De mivel 23 nem vagyok..
Vagy 2 éve egy helyen kellene dolgozni.. De csak 1,5 éve dolgozok 1 helyen,szóval itt véget is ért.
Személyi hitelből is csak 900 000-at kapok,max 1,2 milliot, ha nagyon a bank szigorlatát nézzük.
Ha mindenki szemelyre szabottan kapná,akkornem lenne ez,mert így aki kitud á termelni a törlesztőt gond nélkül ,az sem kaphat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!