Regina84. kérdése:
2 Gyest és 3 családit kapok, arra lehet már 300-400 ezer forit hitelt felvenni?
Figyelt kérdés
Most havonta 99300 forintot kapok, szeptembertől 73650 Ft-ot! Cofidis adna erre hitelt? Vagy melyik társaság tudna adni ilyen feltételek mellett?2015. jún. 15. 12:14
1/9 anonim válasza:
Tehát 3 gyereked van? Szerintem attól függ, hogy apuka mennyit keres és így mekkora az egy főre eső jövedelem. Valószínűleg inkább ő tudná felvenni.
2/9 anonim válasza:
Csak egy telefon... Hívd fel a Cofidist.
3/9 anonim válasza:
Nem ad senki hitelt erre, mivel ha nem fizezsz, ebből nem tiltathatják le.
4/9 anonim válasza:
Persze, ha a férjed keres nettó 200-at minimum, akkor simán.
6/9 anonim válasza:
Hogy rohadna meg az állam, hogy az én fizetésemből százezreket levon, és odaad olyanoknak, akik sosem dolgoznak....
Provident otthon szolgáltatással tuti ad amúgy. De kib.szott igazságtalan a szociális rendszer.
7/9 anonim válasza:
ma 17:31
És most Feri nagyot sóhajt, és együttérzően bólogat.
8/9 anonim válasza:
Csaladira nem adnak hitelt. A gyes meg Segély és segélyre nem adnak. Szóval nem ad senki.
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
A cofidis most nem kér munkáltatóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!