Van A-hitelem, a bank lecsökkentette a hitelkeretem. Gyes-en vagyok erre a számlára kapom a gyes-t és a családit is. A bank nem adott részletfizetést, az e havi pénzt nem engedte már felvenni. Ezt megteheti, hogy 100%-t, visszatartja a jövedelmemnek?
Igen megteheti, hiszen a folyószámlaszerződésben ehez hozzjárulásunkat adtuk!
Én is így jártam: amíg nőtt a hitelkeret, addig örültem neki, hogy mindig egy kicsivel többet költhetek, aztán most lecsökentették nekem is 167-ről 112-re, mert csak annyi pénz jön a számlára. Így a mostani fizetésemből már csak 55 ezer marad, mert a többit levonják. Bár én még így is jobban jártam, mert legalább marad valami.
:(
Szia! Nekem is volt ilyen, igaz én csak - 35 000-ig mehetek le, ezt állítottam be. Munkanélküli lettem, a munkanélkülit a postás hozta, semmit nem utaltak, mínuszban maradt a kártyám. Aztán kaptam levelet, hogy egyenlítsem ki. De nem tudtam vagy 2 hónapig. Aztán szültem. Jött az anyasági, tgyás, családi és egyből le is vették, ami nekik kellett, talán egy hónapig nem tudtam mínuszba menni. Aztán ahogy rendszeresen jött a tgyás és csp visszaállították a hitelkeretem. Megint mehetek mínuszba.
Csak azért írtam, hátha nálad is így lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!