Ha banktól nem kapok hitelt kihez fordulhatok? Életbevágóan fontos és sürgős.
Akkor bizony barátoktól, ismerősöktől, esetleg idegenektől kell kunyerálni.
Kinek vágja el az életét ha nem kapsz? Hogyan és miből tudnád fizetni, és azt a módot miért nem fogadja el a bank? (Komolyan érdekel.)
Tavaly kamatmentes kölcsönt vettem fel az önkormányzattól,munkáltatói kölcsön.10 évre,havi 10000 a törlesztő.Közös megeggyezéssel megszűnik a munkaviszonyom április 1 től,mivel találtam másik munkahelyet.Most egy összegben kérik vissza a fennmaradó tartozást.A szerződésben leírják h azonnali felmondás esetén,munkáltató v munkavállaló részéről,valamint áthelyezés esetén is a fennmaradó tartozást egy összegben visszakell fizetnem.Ez a pont sajnos elkerülte a figyelmemet,de nem azonnali hatállyal mondtam fel,hanem közös megeggyezéssel.Erről viszont nem ír semmit a szerződés h ebben az esetben akkor mi van.Azt mondták esetleg 3 részletben év végéig.A bank azért nem ad kölcsönt mert minimálbéren vagyok.A férjem fizetéséből meg vonják a lakáshitelt.
Hát ezért nem kapunk sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!