78 évesen adnak áruhitelt?
A szüleim bar-listasok, de en spóroltam össze magamnak pénzt egy uj telefonra, keresztanyukám 78 éves az Ő nevére lehet kérni a Cetelem banktol áruhitelt? ( 0%os thm ha ez is számít esetleg. )
Bocs a csoportért.
Vagy azt szeretnéd, hogy az állam támogasson az én adómból, hogy te is úgy élj ahogy a módosabb emberek gyerekei élnek?
És ha te is később véletlen módos ember leszel, akkor majd te is szó nélkül elfogadod a magasabb adót, hogy a proliknak legyen jó telefonja? Megígéred?
11es.
Én ezt arra írtam, hogy sokak bele se gondolnak, hogy másoknak mennyi kín volt összeszedni erre-vagy arra a pénzt. Házra kocsira, mig másoknak ez tökre egyértelmű, hogy a szülei megveszik. Ugy a legegyszerűbb.
Pénzt spóroltam össze, csak nem annyit amennyi összesen a telefon. Szövegértés. Létezik olyan hogy önerő.
De nem megyek már ebbe bele, csak nem birtam ki válaszadás nélkülvégig olvasni a hozzászólásokat.
Ja és még annyit fűznék hozzá 11-es, nem szidalmazs vagy kötekedés képp de k.rvára nem tud érdekelni hogy a fiad 177 ezret keresett egy informatikai cégnél.
Észheztéritésképp csak annyit, anyámék hiába kerültek fel a bar listára, azota már másképp állnak a dolgok. és csak apám a többszörösét keresi a fiad fizetésénél bőven. Ezt nem nyálverésként mondom, csak nekem van az a szar helyzet mint irtad, hogy te vagy olyan, hogy odaadod a felnőtt pénzkereső gyerekednek a spórolt pénzed. Én még tanulok nekem anyámék mégse adnak pénzt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!