78 évesen adnak áruhitelt?
A szüleim bar-listasok, de en spóroltam össze magamnak pénzt egy uj telefonra, keresztanyukám 78 éves az Ő nevére lehet kérni a Cetelem banktol áruhitelt? ( 0%os thm ha ez is számít esetleg. )
Bocs a csoportért.
Én inkább azt mondanám, hogy menj el valahová, ahol a pénzügyi ismereteid kibővítheted, ha kell olvass el könyveket. Alapvető, hogy telefonra (hűtőre, mikróra, fültisztító pálcikára) nem veszünk fel hitelt. Mindenki azt vásárolja meg, amit megtud. Hitelt tartós dolgokra szabad fordítani. Magánemberként ingatlan, cégeknél termelő beruházás. A szüleid példájából próbálj meg tanulni, ne követni azt, amit ők. Ezt most emberi mivoltom teljes jóindulatából írom. Ha a hitelt tudod fizetni, akkor össze is tudod spórolni a telefon árát. Persze ehhez idő kell, de a THM sem terhel, ami a jövőbeni fogyasztásodtól vonna el pénzt. Ha nem ismered a THM fogalmát, akkor eszedbe sem jusson a hitel.
Egy pénzügyes
Köszönöm a választ, de az egy dolog hogy telefon van 5 ezer forintért is, de én mégis nagyon unom ezt a semmirevaló telefont, nem akarok külön fényképezőgépet is venni vagy egy jo zenelejátszót.
DE hűtőre sütőre vagy bármiilyen dolog, ha elromlik a háztartásban és valakinek nincs félretett pénze, mégis dögöljön éhen?
A szüleim önhibájukon kívül kerültekf el a bar listára nem azért mert orrba szájba vásárolva vették fel a hitelt mindnenre, hanem azért hogy egy alapvető éeltszínvonalat tudjanak továbbra is biztosítani, ha például PÉLDÁUL valakit nem fizetnek ki a munkahelyén? Elromlik a mosógép otthon? Járjon valaki addig retkes ruhába míg nem lesz elég pénze uj mosógépre?
Szeretem az ilyen fideszpárti hozzászólásokat, emg akik nek k..rvára természetes hogy mindenkinek van félretett pénze, vagy tolják lóvéval az anyjáék.
Bocs a megfogalmazásért de utálom már az iylen nagyon okos embereket, mert ha már bonyolultabb kérdést tesznek fel a bankba Önöknek nem tudják rá a választ, cska habognak. Sajnos renegetg ilyennel találkoztam és tapasztaltam, ugyhogy van egy kis rálátásom a dolgokra, csak épp olyan részletre nem terjedt még ki a tudásom, hogy áruhitelt hány éves korig adnak, de van egy san agyanum hogy a 78 éves kor már sajnos öreg lesz.
De kössz a választ:)
amellett, hogy az előttem szólóknak nagyon igaza van, a bankok se hülyék, nem kap 78 éves hitelt
a hülye telefon árát meg max 2 havi diákmunkával megkeresed
Egyébként én 8 hónapig kézzel mostam, ágyneműt is, mert nem akartam hitelt felvenni, és mégis élek, pedig bőven megtehettem volna
"A képviselőnő és kollégái januárban több műszaki- és bútoráruházban, hitelközpontban próbáltak néhány tízezer forintos áruhitelt igényelni 70 év feletti idős embereknek, és nem egy bank jelölte meg kizáró okként az életkort. Ráadásul minden hitel rövidlejáratú áruhitel lett volna, és minden kérelmező havi rendszeres nyugdíjjövedelemmel rendelkezett."
"...de en spóroltam össze magamnak pénzt egy uj telefonra (...) lehet kérni a Cetelem banktol áruhitelt?"
Pontosítsunk: nem spóroltad össze a pénzt egy új telefonra, hiszen ha úgy lenne, akkor nem lenne szükséged áruhitelre.
""""", vagy tolják lóvéval az anyjáék. """"""""
Bizony toljuk. Csak nem hiszed, hogy neked adom a lóvét amikor odaadhatom a saját gyerekemnek.
Az én gyerekem havonta nekem 100ezer feletti összegbe kerül. Az autója és az iskolája. Ezt az összeget megkapja a szüleitől. Nyáron dolgozott először, de még tanul, informatikai fejlesztő cégnél, 177ezrek keresett.
Mit szeretnél kisfiam, hogy azt a pénzt amit a gyerekemnek adok, azt húzzam le a wc-n vagy adjam bele a közösbe, hogy te is részesülj belőle? Büdös kis bolsevik. Spóroljál és telefonálj az 5000-es tolóddal, nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!