Tudnék felvenni így hitelt?
Üdv!
Jelenleg 300.000 Ft-ot raktam félre autóvásárlási célzattal, és úgy tervezem, hogy ennyit szánok rá saját pénzből. Emellé pedig szeretnék felvenni 200.000 Ft hitelt, ami más költségekre elegendő volna még.
Van munkahelyem, állandó keresetem, de mivel 20 éves vagyok semmi ingóságom nincsen a 300.000 Ft készpénzen kívül. Így adnának hitelt nekem?
"átlagosan 50-70 ezer forintot fogsz autóra költeni havonta"
azért ezzel vitatkoznék, mi ebben az árkategóriában vettünk autót, mert mi sem vagyunk gazdagok.
az átírásról már írtam, meg utána az átnézetés, de ezek egyszeri költségek, most lépjünk tovább.
most havi 20-30 ezerért tankolunk, de nekünk a munkahely 20 km-re van, tehát oda-vissza 40.
Aki nem megy vele annyit, annak nem kell még 30-at sem benzinre költenie.
Múlt hónapban vettem bele 2 l motorolajat, nem volt 3000 ft. Egyéb nem nagyon van.
Ja, egy új illatosÍtó is kellett, 5-600 ft volt.
Így ennek az 50-70 ezernek csak a fele a reális. De tényleg attól függ, mennyit megy.
Egy csomó ember lakik néhány km-re a munkahelyétől, de nálunk még az is kocsival jár, aki a szomszéd utcában lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!