Hogyan tudnék felvenni így hitelt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sürgősen kellene nekem hitel, viszont jelenlegi munkahelyemen csak egy hónapja dolgozom. Az a helyzet, hogy munkásszállón vagyok jelenleg, ami kicsinál idegileg. Kérdésem az volna, hogy jövedelemigazolás nélkül fel tudok venni lakáshitelt? Azért kéne így, mert sokkal célszerűbb az, ha már a saját lakásom után fizetek, minthogy fizetném az albérletet és bármikor kitehessenek. Válaszokat előre is köszönöm2015. júl. 7. 10:28
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit hozzáteszek, hogy nem csak a munkásszálló miatt szeretném, hanem párommal is szeretnénk már összeköltözni.
2015. júl. 7. 10:31
2/3 anonim válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak, nagyon minimális az esélye, gyakorlatilag 0, hogy kapsz lakáshitelt.
Több okból is:
1. nincs folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonyod legalább 3/6 hónapja (bankja válogatja, de az BIZTOS, hogy 1 hó nem elég!)
2. lakáshitelhz ma már ÖNERŐ szükséges. Az ingatlan értékétől, a település típusától stb. függően, de azért általában MINIMUM 30%. Ne dőlj be a különböző fogyasztói csoportoknak, hogy nem kell semmi előre, az MIND átverés! Normális, ismert kereskedelmi bankoknál érdeklődj, ne holmi BT-k és egyéb pénzügyi szolgáltatóknál!
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ, akkor valahogy majd megoldom.
2015. júl. 7. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!