Tudnék felvenni így hitelt?
Üdv!
Jelenleg 300.000 Ft-ot raktam félre autóvásárlási célzattal, és úgy tervezem, hogy ennyit szánok rá saját pénzből. Emellé pedig szeretnék felvenni 200.000 Ft hitelt, ami más költségekre elegendő volna még.
Van munkahelyem, állandó keresetem, de mivel 20 éves vagyok semmi ingóságom nincsen a 300.000 Ft készpénzen kívül. Így adnának hitelt nekem?
nem jól értelmezitek.
az autóra megvan a pénz, a hitel az egyéb költségekre kellene.
ennyi pénzhez az állandó kereset megfelelő, nem kell hozzá ingatlan vagy egyéb ingóság, csak a jövedelmed.
bizony kell is ennyi a költségekre, 60 körül van az átírás, elviszed hogy átnézzék, ezt-azt biztosan ki kell cserélni, minimum egy olajcsere, esetleg lassan téli gumi, stb.
mi is használt autót vettünk, 1-2 dolgot kellett cserélni, költségekben kb. ugyanitt voltunk.
én is a providentet javaslom, a legjobb a piacon, de csakis otthoni szolgáltatás NÉLKÜL, heti átutalással. nem találsz ennél kedvezőbbet ilyen kis összegre. személyi hitelt nem is nagyon adnak ennyit, ez túl kevés.
folyószámla-hitelben gondolkodhatsz még, de szerintem annak rosszabb a kamatozása/THM-je, ráadásul azt ha megtetszik valami, újra és újra felhasználhatod. én nem szeretem, mert ez az a fajta hitel, amitől sosem szabadulsz meg. legyen csak sima törlesztős, amikor tudom hogy mennyit fizetek, és mikor telik le.
Előző vagyok
Tehát *nem havi több százezret keresel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!