Lekerültem már a KHR listáról? OTP felmondta a hitelemet, ami átkerült az OTP Faktoringhoz, itt új megállapodást kötöttünk, amit 1,5 éve rendesen fizetek.
Most mi a mértvadó, hogy az OTP-nek nem fizettem, vagy hogy a Faktoringnak fizetek?
Mintha hallottam volna olyat, hogy 1 év rendes törlesztés után lekerülök a listáról. De ebben nem vagyok biztos.
Persze tudom, hogy őket kellene megkérdezni, de telefonon úgysem mondanak ilyet, a Faktoringnak nem hogy a városban, de az egész megyében nincs kirendeltsége, és más ügyben írtam nekik egy hónapja, amire még nem reagáltak. Ezért gondoltam, hátha találok itt valakit, akinek van erről információja.
neked is otp?
mi is megállapodtunk, hogy átutalom, aztán kb. 3 havonta küldenek egy csekket.
egyebet nem nagyon, de ez semmit nem jelent, mert 1,5 éve megváltozott a címem is, és még mindig mindent a régire küldenek, pedig már kb. 4x írtam meg nekik, hogy a régi cím már nem él.
aztán néha megkapok valamit az új címre, de úgy, hogy a borítékon a régi cím van, csak a postás tudja, hogy 2 utcával odébb költöztünk. ha ez a postás van, áthozza a leveleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!