Ha fizetem rendesen a diákhitel törlesztőt, akkor nem fognak küldözgetni leveleket, igaz?
Hello!
Egyetemista vagyok, jövőre fogok végezni. Sajnos idén fel kellett vennem a diákhitelt, mert megszűnt az a hely, ahol diákmelóztam. A szüleimnek nem mondtam el, hogy vettem fel diákhitelt, mert nagyon nem örültek volna neki. Olyan szakon tanulok, amivel biztos, hogy el fogok tudni helyezkedni (programtervező informatikus), és beszélek 3 idegen nyelven, szóval nem félek attól, hogy nem fogom tudni visszafizetni.
Csak attól félek, hogy ki fog derülni. A Diákhitel Direktben beállítottam, hogy elektronikusan értesítsenek + a biztonság kedvéért igényléskor egy barátom címét adtam meg értesítési címnek.
Szóval majd ha végzek a sulival és minden hónapban fizetem rendesen a törlesztőrészletet, akkor nem fognak küldeni semmilyen levelet a lakcímemre, igaz?
Illetve a szüleim semmi egyéb módon nem tudhatják meg, ugye? Pl. banktól vagy valamilyen hivataltól..
"biztos, hogy el fogok tudni helyezkedni (programtervező informatikus), és beszélek 3 idegen nyelven"
vs.
"majd ha végzek a sulival és minden hónapban fizetem rendesen a törlesztőrészletet, akkor nem fognak küldeni semmilyen levelet a lakcímemre, igaz?"
Tehát a zsíros állásoddal otthon akarsz élni, és mindemellett rettegsz, hogy meg ne tudják, hogy évekkel előbb felvettél egy hitelt, amit rendben fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!