Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsön adóstárssal...

Személyi kölcsön adóstárssal lehetséges, ha van egy provident hitel, ami rendesen van törlesztve?

Figyelt kérdés
Tavaly vett fel párom Provident hitelt, vészhelyzet volt. Rendesen van törlesztve,havi kb 32000 Ft. Szeretnénk egy személyi kölcsönt felvenni,200000Ft-ot,hogy ezt kifizzessük belőle, mert ennek a kölcsönnek havi 8000 lenne a törlesztője. pàrom igazolt jövedelme 100000 Ft. Lenne adòstárs,akinek 90000 Ft. Nem BAR-osok. Most várjuk, hogy az igazolàs megjöjjön a Providenttől. Így van esély, hogy megkapjuk?
2015. jan. 22. 09:00
 1/2 nufnuf ***** válasza:

Simán megkapjátok. A fizetésetek kevesebb, mint a fele terhelt, pozitív adósok vagytok a khr szerint.

Én nem látom az akadályát. Persze ez csak akkor igaz ha netto fizukat írtál.

Bruttoval nem ilyen fényes, de szerintem hogy úgy is belefér a dolog. :)

2015. jan. 23. 19:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze, ezek nettó fizetések :) mint írtam, le is vannak igazolva. Pàromtól munkàltatóit kértek, az adóstàrs pedig hatàrozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkezik, jövedelemigazolàsként utolsó 6 havi szàmlakivonat. Nagyon jó lenne, ha sikerülne, mert sokkal könnyebb lenne ezt törleszteni. :) és nem a duplàjât fizetném vissza :/
2015. jan. 25. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!