Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha orálisan kielégít a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orálisan kielégít a párom, elélvezek, utána lemosom a péniszem rendesen szappannal, lehet probléma? Mármint lehetséges a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Ez történt ma (Párom orálisan kielégített, majd kimentem megmostam a péniszem és szexeltünk) Ugye nem lehet semmi probléma ebből? Persze időben kihúztam, azzal nem volt probléma. 19/F

2014. nov. 15. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem lehet. Gondolom kimostad belül is, mondjuk felesleges, hisz te vagy a no-prepared-váladék men....
2014. nov. 15. 00:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem :D
2014. nov. 15. 00:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A húgycsövedet is kimostad, remélem? Ha pisiltél is, úgy kisebb a kockázat, de elméletileg az esély megvan. Még a szakemberek is vitatkoznak azon, hogy az előváladékban van-e a megtermékenyítéshez elegendő spermium. Ha nem pisiltél, a kockázat nagy, mivel az előváladékban benne vannak az előző ejakulátumból származó, akkor a húgycsőben maradt spermiumok.
2014. nov. 15. 00:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pisiltem...
2014. nov. 15. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeséget csináltál, mert ejakuláció alatt nem az egész ondó távozik, bizonyos mennyiség marad a húgycsőben, ami idővel folyik ki. Gumi nélkül is veszélyes a szex, mert az előváladékban is lehetnek(!) spermiumok, te viszont jó eséllyel rendes ejakulátumot pumpáltál a párodba.

A helyetekben elmennék 72 órásért.

2014. nov. 15. 01:56
 6/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy terhes a párod!!
2014. nov. 17. 15:05
 7/8 violent02 válasza:
Nagy valószínűséggel nem terhes..egyrészt elmentél, megmostad..másrészt ha utána szexeltek és előbb kihúzod az előváladéktól annyira pici az esélye hogy valaki terhes legyen..
2014. nov. 19. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyet többet ne csinálj :D
2019. máj. 21. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!