Lehetséges hogy nem mostam ki a sampont rendesen a hajamból? Ezért zsírosodhat?
Sziasztok! növesztem a hajam, pár hónapja.
Eddig kedden, és pénteken mostam hajat
Most viszont már heti 3 hajmosás szükséges, mert úgy érzem, már másnapra zsíros, lelapult.
Nem használok sok mindent a hajamra. Sampon, egy hajpakolás, amit max 5 perig hagyok rajta, és egy Gliss Kur Kifésülő spray (amit ugye nem kell kimosni)
Próbálok rájönni mitől zsírosodhat a hajam, mert vasárnap mostam meg, és ma (kedd) megint meg kellett,mert katasztrófa. :(
Ahogy vizesztem a hajam most hajmosáskor, úgy láttam, mintha habos lenne..pedig még nem tettem rá semmit, csaka bevizesztem.
Lehetséges hogy nem rendesen mostam ki utoljára a sampont, vagy a balzsamot?
Vagy ez a gliss kur kifésülő spray habzik,mikor kimosom? ( eddig ezt nem tapasztaltam, már pár hete használom)
szerintetek?
illetve ti hány naponta mostok hajat?
Minél többször mosol hajat, annál gyorsabban zsírosodik. Egyszerűen azért, mert hozzászokik. Egyébként én is háromszor szoktam egy héten (kb. vállig érő hajam van)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!