Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi a havi torlesztotok...

Mennyi a havi torlesztotok osszesen?

Figyelt kérdés
és hany kulombozo hitel

2015. júl. 12. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
bakker és nekem van 27 százalékaim, pedig tanulhatnána tőlem ez a köcsögadósbanda
2015. júl. 13. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Csak lakáshitelem van, havi 70 eFt a törlesztőrészlete.

Más hitelem, hitelkártyám, személyi kölcsönöm vagy áruhitelem természetesen nincs.

A lakáshitel törlesztését normálisan tudom fizetni, nem éri el a jövedelmem 20%-át sem.

Nem átkozott a hitel, nem ördögtől való, csak ésszel kell felvenni és olyan dolgot finanszírozni belőle, ami valóban szükséges.

Számomra ez a lakhatás.

Remélem, hogy nem fog rá sor kerülni, de lakáson kívül legfeljebb az egészségem érdekében lennék hajlandó eladósodni (pl. valami olyan TB által nem támogatott kezelés vagy műtét miatt, ami az életbenmaradásomhoz, a normális életminőségemhez szükséges).

2015. júl. 13. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

na, a sok nyomorék, leírom nekem mennyi, erre lepontoznak, hogy 0% hasznos vélemény.

mert aki leírta, hogy neki nincs hitele, az nektek mitől hasznos?

ha leírom, hogy én mennyit fizetek, az mitől haszontalan?

valami idióta anyuci pici fia, akit otthonról pénzelnek, mindenkit lepontozott, akinek hitele van.

le lehet megint, attól még nem leszel ügyesebb.

aki meg azt írta, h nincs hitele, az 100% hasznos. hát gratulálok az életfelfogásodhoz.

biztos jó annak, akinek van miből megtakarítania, de vannak sokan, akiknek ez az egy leghetőségük volt, a hitel, hogy legyen egy lakásuk. nem mindenkit pénzelnek otthonról. biztos örököltél, de ez nem mindenkinek adatik meg.

de semmi baj, magasról lehet nagyot esni...

2015. júl. 14. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:

" na, a sok nyomorék, leírom nekem

mennyi, erre lepontoznak, hogy 0%

hasznos vélemény."

Te hany éve jarsz ide hogy ezen még mindig felhuzod magad? ;)

Fogadd el, hogy a pontozas teljesen össze-vissza működik. Nem függ semmitől.

Igen, nem igy kéne. De igy mukodik sajnos.

2015. júl. 14. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:

"""""""de vannak sokan, akiknek ez az egy leghetőségük volt, a hitel, hogy legyen egy lakásuk. nem mindenkit pénzelnek otthonról. biztos örököltél, de ez nem mindenkinek adatik meg.

de semmi baj, magasról lehet nagyot esni..."""""""

Mocskos marxista Leninfiúúúúúúúúúúúúúúúú proliférgisztán

hát adjam oda neked amiit összeraktam? inkább nem

2015. júl. 14. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!