Kaphatok e hitelt?
Házat szeretnénk venni. Önerő kb. 6 millió forint. A hát 13,5 millió forintba kerül. Tehát 8 Mft kellene.
A feleségemmel (gyeden van) a bevételünk havi 300.000 ft.
Hitelünk nincs, viszont lekértem ezt a KHR listát, és ugy néz ki hogy van egy kb. 12000 ft os tartozásom valami régi áruvásárlási hitelből amiről nem is tudtam. Szerintetek ezért elutasíthat a bank? (természetesen befizetem ezt a tartozást)
Köszönöm a válaszokat.
SOS menj be oda, ahol nincs lezárva a hiteled és rendezd a tartozást, majd zárasd le a hitelt. Ezek után vidd el az igazolást abba a bankba, ahonnan a lakáshitelt kéred.
Ha még nem adtad be a hitelkérelmet, jobban jársz, ha ezt előbb intézed el, mert mindenképpen hátrány egy régi tartozás, amit elfelejtettél kifizetni.
(Ilyesmikkel foglalkozom, ezért tudom, hogy állnak hozzá az ilyen dolgokhoz a bankok)
Szerencséd van az OTP-vel ebből a szempontból, mert náluk még mindig fióki döntés van, de azért jobb az óvatosság.
Tudnék bankokat mondani, ahol simán elutasítják ilyenekért a kérelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!