Ilyen bíztosítot feltéleke mellet, kaphatok hitelt az OTP banktól?
Figyelt kérdés
Egy motort szeretnék venni, és targonca jogsit lerakni, meg kifizetni a maradék prov. hitelem ami 80000e ft. Azokat írom le amik az Én részemről adottak.
- Április 24.-én töltöm a 21. életkoromat
- 2012 től folyamatos teljesmunkaidős, bejelentet munkahely
- 6 hónapos határozott idejű szerződések
- Provident amit havi 10e forintjával törlesztek
- Telefon előfizetés (havi 6100Ft törlesztő)
- Havi fizetésem min. 80 000Ft max. 93 000Ft
- Folyószámlahitel (A' hitel OTP)
2015. márc. 31. 18:52
1/3 anonim válasza:
A jövedelmed nagyon alacsony, nagyon fiatal vagy és már így is van két hiteled.
A fentiek matt tapasztalatom szerint az OTP nem fog neked személyi kölcsönt adni.
2/3 anonim válasza:
Nem fogsz kapni semmilyen hitelt így... Gratula, hogy 21 évesen el vagy adósodva. Biztos égető szükséged volt a providentre meg a folyószámlahitelre. Én 29 éves vagyok, vidékről jöttem, anyám nyugdíjas, egyedül nevelt, minimálbérből, volt hogy alig volt mit ennünk, inkább kölcsönkért 1-2ezer forintokat kajára szomszédoktól, mint hogy hitelt vegyen fel. Én sem vettem fel soha hitelt, mégis mindent megtudtam oldani. Nem értem ezt a hitelesdit komolyan...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, volt amit nem írtam le, az a helyzet, hogy szüleimmel lakom itthon és ahogy a jövőmön* próbáltam gondolkodni, a kólön költözés az elkövetkezendő öt éven belül, nem valoszínű, hogy bekvetkezhet. Nem azért mert nem lenének, terveim, hanem azért mert a Magyarországi helyzeteket nézve egyszerűen megoldhatatlan. Így arra gondoltam, hogy itthon meg ráérek fizetgetni és még haza is adok pénzt. Igen vannak hiteleim amiket rendszeresen, normálisan is fizetek, és szükségem azért volt azokra, a hitelekre, hogy előre tudjak a késöbiekben jutni. Provident hitelem az 130 000Ft amit B kategoriára vettem fel, a A' hitelem pedig 144 000Ft aminek egyik feléből vettem egy segédmotort a másik feléből bármi érdekes is vagy másnak talán égő lehet de egy hasas kocát vetem amiből ugyszintén pénzt próbáltam csinálni, de sajnos az nem úgy sült el ahogy gondoltam, nem kerültem vele hátrányba de nagyon elöre sem. A véleményeteket azért kérdeztem, mert biztam benne, tudtok 99%-os választ adni, és úgy néz ki véleményetek ugyan az. Sajnos ez azt fogja jelenteni amit szerettem volna elkerülni, de jelenlegi munkahelyemnél fel mondok és ki kell menem külföldre, mert itt hiába dolgozik valaki, elörébb nem igen tud jutni, Én pedig szeretnék mások hibájából tanulni és nem hiába élni. Szebb Jövőt!
2015. ápr. 3. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!