Tényleg ennyivel olcsóbb lenne a KGFB ha biztosítót váltok?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe leszek egy éve az Allianznál, most küldték a papírt, következő év díjáról: 65364Ft B1-es kategóriába.
Netrisken töltöttem egy Évközi biztosítóváltáshoz ajánlatot,
és ott pl a K&H Banknál kb 15000 Ft az éves biztosítás, Generali 30000 FT
Tényleg ennyivel olcsóbb a másik biztosító, ha váltok?
2014. júl. 25. 20:25
1/7 anonim válasza:
Igen, a különbség többszörös is lehet...
2/7 anonim válasza:
Én is az Allianznál voltam múlt évben, annó erre az évre valami 52e-es ajánlattal rukkolt elő. Váltottam K&H-ra és 19e-ből le van tudva az egész évem.
3/7 A kérdező kommentje:
Durva...Nekem hihetetlen, már túl olcsó, mintha átverés lenne, jól működik a netrisk? :D
Vagy akkor miért ennyire drága az Allianz?
2014. júl. 25. 20:43
4/7 Nosco válasza:
Jó a netrisk. Én minden évben váltok. Volt, hogy 30 ezret spóroltam volt, hogyx csak 5 ezrert. Most ott tartok, hogy 14 ezer az éves biztosítasom.
5/7 Koplárovics Béci válasza:
Nekem is nemsokára lesz a váltás. Ami azt jelenti, hogy felmondom a Groupamánál (22e), és újrakötöm náluk (15e). Gyakorlatilag biztosítót sem váltok...
6/7 anonim válasza:
A biztosítóknak csak az a fontos, hogy új ügyfeleket szerezzenek, a meglévőket kb magasról...
Jellemzően ilyen még a telefon, kábeltévé. Évente váltani kell, és akkor olcsón kijön.
7/7 anonim válasza:
Minden biztosító ára más, egyik olcsóbb, másik drágább, attól is függ, hogy milyen ügyfeleket preferálnak. Csalás nem lehet, és mivel kgfb-ről van szó, mindig a legolcsóbbhoz érdemes kötni, hiszen neked úgysem fizetnek, viszont ha van jogalap, akkor ugyan úgy fizetni fognak, attól függetlenül, hogy olcsóak-e vagy sem. KGFB-re nem éri meg vagyonokat áldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!