Bár listával hol kaphatok hitelt? Létezik?
Sehol.
KHR listás vagy és még hitelt akarsz :D Van akik sosem tanulnak...
Ne haragudj, de bemásolom:
"Akkor megkérlek, vidd el a kisfiamat Németországba világbajnokságra a pénzeden, majd visszakapod valamikor a szövetségtől. Mert nekem sajnos nincs annyi plusz pénzem. Köszönöm. :("
Ez szánalmas indok. A kisfiadnak, meg kell mondani, hogy nincs pénzetek rá. Nem pedig hitelt felvenni. Az én édesanyám is megmondta, amikor nem volt pénze, hogy most nem kapok számítógépet. Megértettem, nem utálom őt.
Most nézzétek meg, miket írogat nekem:
"Szánalmas? Te mi vagy? Én bármi áron, de megadom a gyermekemnek. VILÁGBAJNOKSÁG!!! Nem szaros számítógép. Nincs is. Nem is kell"
Azt hiszi, hogy attól lesz jó szülő, hogy a gyerekét elviszi a világbajonkságra, cserébe az egész családot hitelspirálba kényszeríti. Nem képes azt mondani, hogy "nem drága kisfiam, most nem tudunk elmenni, nincs pénzünk rá". Egy valamire való szülő ezt mondaná, nem pedig hitelbe kényszerítené a családját, egy esemény miatt. Nem értelek meg. De hát aluliskolázott vagy, ez ezzel jár. Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!