Eltűnt 40 ezer forintom, pedig MINDEN kiadásomat felirom, hogy történhetett ez?
3 éve minden pénzköltést, jövedelmet kategoriánként rögzitek telefonos applikációban.
bulizni fix összeggel megyek, másnap a maradék pénzből tudom, hogy mennyit költöttem.
pár havonta ujraszámolom a pénzeimet. Pár ezer forint differencia mindig van, mert a bank által lenyult pénzeket nem tudom figyelemmel kisérni. Multkor pl 10en párezer forint éves kártyadijat nyelték be.
most ~40 ezer forint hiányzik!!!
Végignéztem fél éves bankszámla kivonatot OTP direktben, de nincs gyanús tranzakció.
Meg nem loptak, mivel 40 ezer forint kp eltünését észrevettem volna, mivel én egy pályakezdő kis csóringer vagyok még :(
40 ezer FORINT!
hová tünhetett?
off
milyen applikációt használsz?
Easymoney. Androidos telon van. Ez egy 2010es app, sajnos nem csinaltak olyat ami legalabb olyan jo lenne, mint ez.
EZmoney neven a fejleszto csinalt egy ujat de nagyon xar lett.
A tobbi ilyen program meg szinten eleg gyengusz, van amelyiket megvettem 1000ft-ert es az aktualis egyenleget csal egy adott honapon belul tudta szamolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!