Meg tudod fejteni, hogy mi történhetett?
Utánvételesen adtam fel egy csomagot. A csomag tartalmáért 25.000 Ft-ot kértem a vevőtől.
Ez ma meg is érkezett. Azonban a 2240 Ft-ot, (amit én kifizettem a feladáskor) nem kaptam vissza. A vevő elmondása szerint Ő ezt a csomag átvételekor kifizette a Postásnak. Mi lehet a baj?
A vevővel megállapodtunk ELŐRE, hogy Ő fizeti a Postaköltséget. Azaz arról,hogy a 25.000 Ft-tal együtt azt vissza fogom kapni (2240 Ft).
Ő azt állítja,hogy ki is fizette a Postásnak,amikor átvette a csomagot.
Akkor leírom ismét.
A vevő tisztában van vele,hogy 25.000+2.240 forintot kellett volna fizetnie. Ezt vállalta is a megállapodáskor. De én ma csak a 25000 Ft-ot kaptam meg.
A vevő ha akart volna sem tudott volna 25e forintnál többet fizetni a postásnak, ha neked annyi eszed volt, hogy ennyit írtál rá az utánvétre! A postán 25e-t kért a csomagért, a címzett kifizette az összeget a postásnak és megkapta a csomagot.
Ennyi a történet. Te hibáztál ott, hogy rossz utánvét-összeget írtál a csomagra. Így jártál. Vagy elutalja neked külön a vevő a díjat vagy tojik rád. Utóbbi valószínűbb.
Szuper!Örülök a Postás jó napjának.
Csakhogy akkor én jártam meg...
Nem 25.000-ért adtam el a terméket, hanem 23000-ért.
A "nagyokos" kommentelőnek üzenem, hogy nem 25.000 Forint volt a szelvényen, hanem a 27000-es összeg!!!
Úgyhogy ezesetben Te vagy letojva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!