Meg tudod fejteni, hogy mi történhetett?
Utánvételesen adtam fel egy csomagot. A csomag tartalmáért 25.000 Ft-ot kértem a vevőtől.
Ez ma meg is érkezett. Azonban a 2240 Ft-ot, (amit én kifizettem a feladáskor) nem kaptam vissza. A vevő elmondása szerint Ő ezt a csomag átvételekor kifizette a Postásnak. Mi lehet a baj?
...és még mindig nem érted, pedig most olvastam vissza, az első 2 kommentelő tökéletes választ adott a kérdésedre :D
Nos, Te nyilván nem hibáztál. A vevő sem hibázott, mivel Ti szuperokosak vagytok. Soha semmi hibát nem szoktatok véteni.
Akkor, hol a hiba? Ki hibázott?
Ha már a rosszindulatú embereknek azt üzened, hogy használják az agyukat, mert nem rossz dolog, megéri, akkor kérlek, írd már le nekem, max. privátba, hogy hol a hiba és ki tehető felelőssé a hiba miatt?
S használd az agyad! Megéri!
Mi idióták sajnos nem tudjuk :'(
Jaaajj, tudom mi a baj...Te azt hitted, hogy ha a csomag árára 25 ezret írsz és aztán be is fizeted a postaköltséget, de a vevővel ugye megállapodtatok, hogy azt Ő fizeti, akkor majd a vevő kifizeti a 25 ezret, ami az áru értéke, amit Te vársz a csomagért. A maradék 2240 forint pedig...? Hol az a pénz? A posta nem kapott semmi információt arról.
Érted már? Érted már, hol basztad el? Hallod már, a vevő nevetését? Én egy picit mintha hallanék valamit.
Na de most komolyan. Érted már, hol a hiba? Te rontottad el. Érted, mit-hol és miért?
Jajj :D megvan!
Még ott van a hiba, hogy Te, Te okos, IQ bajnok, azt HISZED, hogy ha megállapodsz szóban-írásban-füstjelekkel valahol a vevővel, hogy a postaköltséget is Ő fizeti, akkor az rendeződik úgy, hogy feladod az árut, 25 ezer és befizeted a szállítási költséget, 2240 forint és a postás kiviszi a vevőnek, elkéri tőle a 25 ezret, ami a csomag értéke és mivel a postás ember, látta a füstjeleket, ezért a vevőtől elkéri még a szállítási költséget is és majd vasárnap, ebéd után, elviszi neked.
Szövegértelmezés- általános iskola. Alsó osztály.
Részemről lezárva a téma. :D
Részemről is.
Remélem, tanultál az esetből és tudod, hogy működik az élet.
Jaaaa, megvan!!!!!!! :D
Te, azt HITTED, hogy a csomag értéke ugye 25 ezer (rá is van írva a papírra), amit a postás el is kért a vevőtől, de számlát is kaptál arról, mikor feladtad a csomagot, hogy 2240 a szállítási díj, amit Te befizettél, de Te azt HITTED, hogy utólag, majd a postás (füstjelek etc.) elkéri a vevőtől azt a 2240-et is és odaadja neked. Csak úgy.
Most már mindent értek :)
Befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!