Meg tudod fejteni, hogy mi történhetett?
Utánvételesen adtam fel egy csomagot. A csomag tartalmáért 25.000 Ft-ot kértem a vevőtől.
Ez ma meg is érkezett. Azonban a 2240 Ft-ot, (amit én kifizettem a feladáskor) nem kaptam vissza. A vevő elmondása szerint Ő ezt a csomag átvételekor kifizette a Postásnak. Mi lehet a baj?
Holnap meló után csak a TI kedvetekért fel fogom tölteni.
Nem tudom,hogy miért gondoljátok,hogy ha egyértelmű lenne, hogy én voltam az idióta,akkor feltenném itt ezt a a kérdést. Nem is égetném akkor magam.
Oké!
Akkor a Postás valóban eltette a 2240 Ft-ot.
Egészségére!
Nem értem. Mennyiért adtad el az árut? Utánvéttel? Mennyi pénzt kértél a vevőtől?
Ha 25+postaköltség, akkor a vevőtől 25+postaköltséget kellett volna kérned mivel Te előre kifizetted a postaköltséget, akkor nem 25 ezerbe kellett volna megállapodnotok, hanem 25+postaköltségbe.
A postás mit nyúlt be? Hogy?
Időközben írt a vevő, hogy volt ma bent a Postán és kiderült, hogy ők hibáztak. Elvileg rózsaszín csekken el is küldte nekem a pénzt.
Üzenem a rosszindulatú embereknek,hogy mielőtt valakit retardáltnak neveznek, gondolkozzanak, használják az agyukat. Nem rossz dolog. Megéri!
Utánvét esetében létezik olyan, hogy Te csak feladod a csomagot pénz nélkül és majd a vevő rendezi? Nem hiszem, mivel lehet a vevő át se veszi, a postás meg feleslegesen szaladgált. A posta nem hülye s szerintem nem is tolvajkodnak, ennyire...
Ha utánvéttel adtad fel és 25k a csomag értéke, de Te előre kifizeted ugye a szállítási költséget, akkor a beszedendő összegnek nem 25 ezernek kellett volna lennie, hanem 27240 és akkor 27240 forintot kapsz. Így tehát rendezve van az áru értéke és a postaköltséget is a vevő rendezi. Buta voltál.
Jaa, hogy "elvileg" rózsaszín csekken el is küldte. Aha...aha...akkor "elvileg" majd meg is kell kapnod.
Napi szinten adok fel csomagot és kapok csomagot, soha nem volt még semmilyen problémám. Legyen szó postáról vagy bármilyen futár szolgálatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!