Akik már megkapták az elszámolást leírnák a pontos összeget? (főleg autóhitelekre vagyok érdekel, de írjon mindenki aki tudja)
Mikor, melyik banknál, felvett összeg, eddig befizetett, vés persze a visszakapott pénz?
Azért érdekel főképpen mert a Merkantilnál van autóhetünk és a befizetett összeghez képest szerintem ki akarják szúrni a szemünket (2008 január Merkantil, 3,9 millió a felvett, eddig 5,45 millió visszafizettünk, elszámolás 188.000 HUF)
Tudod a magyar egy birka nép!!!!!!!!!
Úgy is fizetünk amíg tudunk, hiába egy nagy vicc ez a követelés a nevetséges elszámolásukkal együtt. Én nem sok mindent értek az ő számolásaikból, de nem kell hozzá sok ész, hogy az ember lássa mekkora uzsorások, sőt, rosszabbak!
BENZIN ÉS GYUFA MINDEGYIKRE, FŐLEG AZ ORSÓSRA!
-> #18
Igen, a frank elszállt. Közel kétszeres magyar forintért lehet megvenni egy frankot most mint 2008-ban. Az eredeti tőkerész kétszeresét már többen kifizettük, de a bank jussa nagyobb mértékben emelkedett mint a frank árfolyama. Ez az ami felháborító. A frank árfolyamváltozását sem könnyű, de elfogadjuk, mert aláírtuk. Arról nem esett szó, hogy a mellékes is emelkedik. Évekig csak kamatot fizettünk és amikor az árfolyam megszaladt, a teljes tőkére érvényesítették (mivel ugye abból még nem törlesztettünk) és az új kamat miatt kifizethetetlenné vált a tartozás.
Bízom a perben, hátha van még igazság. A legszigorúbb (számomra) számítás alapján sem tarthatna igényt a bank a felvett összeg 2,5 X-ösénél többre.
(#6-os voltam.)
cib -re még várok, de az erste autohitel már rég elrendezve a bankal.
Erste lizing.
4millio ft (chf-be) 2005.08 ho. 10év re.
lejárt volna 2015.08ho-ba.
Jóváirva 1.004.000 ft.
tehát jóváirva a még 6 hónap tartozás plusz kifizetve 400.000 ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!