Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Akik már megkapták az elszámol...

Akik már megkapták az elszámolást leírnák a pontos összeget? (főleg autóhitelekre vagyok érdekel, de írjon mindenki aki tudja)

Figyelt kérdés

Mikor, melyik banknál, felvett összeg, eddig befizetett, vés persze a visszakapott pénz?

Azért érdekel főképpen mert a Merkantilnál van autóhetünk és a befizetett összeghez képest szerintem ki akarják szúrni a szemünket (2008 január Merkantil, 3,9 millió a felvett, eddig 5,45 millió visszafizettünk, elszámolás 188.000 HUF)

2015. ápr. 7. 09:26
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Tudod a magyar egy birka nép!!!!!!!!!

Úgy is fizetünk amíg tudunk, hiába egy nagy vicc ez a követelés a nevetséges elszámolásukkal együtt. Én nem sok mindent értek az ő számolásaikból, de nem kell hozzá sok ész, hogy az ember lássa mekkora uzsorások, sőt, rosszabbak!

BENZIN ÉS GYUFA MINDEGYIKRE, FŐLEG AZ ORSÓSRA!

2015. ápr. 8. 14:37
 22/29 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 8. 15:02
 23/29 anonim válasza:

-> #18

Igen, a frank elszállt. Közel kétszeres magyar forintért lehet megvenni egy frankot most mint 2008-ban. Az eredeti tőkerész kétszeresét már többen kifizettük, de a bank jussa nagyobb mértékben emelkedett mint a frank árfolyama. Ez az ami felháborító. A frank árfolyamváltozását sem könnyű, de elfogadjuk, mert aláírtuk. Arról nem esett szó, hogy a mellékes is emelkedik. Évekig csak kamatot fizettünk és amikor az árfolyam megszaladt, a teljes tőkére érvényesítették (mivel ugye abból még nem törlesztettünk) és az új kamat miatt kifizethetetlenné vált a tartozás.

Bízom a perben, hátha van még igazság. A legszigorúbb (számomra) számítás alapján sem tarthatna igényt a bank a felvett összeg 2,5 X-ösénél többre.

(#6-os voltam.)

2015. ápr. 8. 16:59
 24/29 anonim válasza:
Nekem ma jött meg bp bank autóhitel felvett összeg 1 milla 5 ezer ft 2006-ba "jóváírt" 291 ezret és még követel majdnem egy millát visszafizettem majdnem 2-t már! nem tudom mi tévő legyek már nem fizetem amióta a tk-t kikértem meg is mondtam nekik nem vagyok hajlandó ennyit kifizetni, ezt továbbra is tartom , de perelni se tudok mert a lakás is azon van és nem bírjuk anyagilag se idegileg stb! Viszont én sokszor olvastam, hogy 0-s elszámolót küldött ki a bp bank! olyannak is aki már x ideje nem fizette szóval nem értem én ezt az egészet....
2015. ápr. 20. 13:14
 25/29 demy01 ***** válasza:

cib -re még várok, de az erste autohitel már rég elrendezve a bankal.

Erste lizing.

4millio ft (chf-be) 2005.08 ho. 10év re.

lejárt volna 2015.08ho-ba.

Jóváirva 1.004.000 ft.

tehát jóváirva a még 6 hónap tartozás plusz kifizetve 400.000 ft kb.

2015. ápr. 22. 21:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Utolsó és azt megkérdezhetném eddig mennyit fizettetek be?
2015. ápr. 23. 07:16
 27/29 demy01 ***** válasza:
Sajnos még nem számoltam össze. de ugy emlékszem kb 7-8 mill között voltunk.
2015. ápr. 23. 13:46
 28/29 demy01 ***** válasza:
Mert a papirt még nem kaptuk meg, de már március 10.-e körül bementünk a bankba felvenni a visszajáro pénzt, mivel az erstenél legalább megmondták telefonon is mi a helyzet. nem ugy mint a cib-nél...
2015. ápr. 23. 14:05
 29/29 anonim ***** válasza:
OTP CHF személyi hitel, 520 ezer Ft 2007-ben. Tavaly decemberig kifizetbe 1.500.000 Ft, a link szerint túlfizetés 200 ezer Ft. A mikulás hozott 1 értesítőt, hogy innentől havi 210 CHF a törlesztőm. Kértem moratóriumot az elszámolásig, sajnos nem írásban. Azt mondták az elszámolásig kamatozik a havi 210 CHF, még rosszabbul járok. Rendkívüli, csak nekem szóló ajánlatuk, 550 ezer Ft 7 évre. Elszámolást még nem kaptam, telefonon azt mondták 199.188 Ft jár vissza. Ja ezt levonják a decemberben felvett hitel tőke részéből. Ahogy számolom, így csak az ötszörösét fizetem vissza a 2007-ben felvett összegnek.
2015. ápr. 23. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!