Akik már megkapták az elszámolást leírnák a pontos összeget? (főleg autóhitelekre vagyok érdekel, de írjon mindenki aki tudja)
Mikor, melyik banknál, felvett összeg, eddig befizetett, vés persze a visszakapott pénz?
Azért érdekel főképpen mert a Merkantilnál van autóhetünk és a befizetett összeghez képest szerintem ki akarják szúrni a szemünket (2008 január Merkantil, 3,9 millió a felvett, eddig 5,45 millió visszafizettünk, elszámolás 188.000 HUF)
-> #9
A "jóváírást" nem tudom elfogadni.
A keresetet beadtam több mint egy éve, de befagyasztották a pereket. Végig fogom csinálni, mert a deviza azóta éppen csak kétszeresére emelkedett viszont a banki haszon ezt a mértéket meghaladva emelkedett számomra megmagyarázhatatlan okból.
Én is pert fontolgatok! Nincs annyi pénzem hogy kifizessem egyben a kocsit, azt hittem elszámolás után lesz (én kis csacsi reménykedtem hogy 2 millára csúszik a tartozás) na de annyi pénzem van hogy pereljek. Különben a Merkantillal szemben első fokon pert nyertek hogy a felvételi árfolyamon kellett visszafizetni a hitelt. Persze ez lehet csak csali hogy még arra is fizessünk (nehogy már csak a bank a bíróság is profitáljon)
Egyébként a minap mondtam ha egy komolyabb összeget nyernék a lottón nem fizetném ki a hitelt! perelnék ezerrel! :D Ez már elvi kérdés!
-> #12
Javaslom nézd át ezeket az ítéleteket:
Talán még ugyan abból az időből ugyan olyan szerződést is találsz mint a tiéd. Egyébként sok hasznos információt gyűjtöttek össze az oldalon. Böngéssz bátran, nekem sokat segített. :)
Köszi! Egyébként egyre jobban viszket a tenyerem!
Uzsorás banda az összes bank! Bezzeg ha lekötök pénzt arra meg lassan nekem kell fizetni hogy ott van náluk!
igen! sajnos sokaknak nincs pénze perre és nem nagyon tudnak mást csinálni. Mondom ha annyi pénzünk lett vna hogy ki tudtuk van fizetni, becsukom a szemem összeszorítom a fogam és perkálunk. de annyi pénzünk nincs. így marad a pénz perre.
Gondoltam már arra is mi van ha még azt is elbukjuk, de ha nem próbáljuk meg sose tudjuk meg. Fizetni tovább mint a birka úgy hogy van más lehetőségem, inkább megpróbáljuk!
budapestbank, a legtrágyább!!
nincs 1.2milla a felvett összeg(2008), de így 7 év után még 2.5 millával tartozok nekik az "elszámoltatás" után.
160 ezret írtak jóvá, legalábbis ezt írják.
3 év múlva már több mint 700 ezerre rúg a törlesztőm.-a pofám leszakad-igaz 2008-ban egy banki embert sem láttam a kereskedő irodájában
!!!
Emberek nincs mit tenni megvolt a beetetés hogy majd jól megmentenek, elszállt a frank, mindenki vonogatja a vállát, hogy hát autóra nincs is szükség meg hogy próbáljunk meg egyezkedni mi, miközben az államnak törvénnyel kellett kikényszerítenie a könyöradományt majd pont mi kisemberek! jah a bank meg majd jót röhög! most komolyan álljak oda és mondjam azt: hát mi még tudnák adni mondjuk 1,5 millát nem tetszenének elengedni a többit?! vagy mégis mi?
Igen talán próbálunk egyezkedni de valszeg süket fülekre találunk majd, megfenyegesse őket az ember hogy perelni fog??? akkor meg úgy felkészülnek hogy csak lesünk! nem riadnak ők vissza a visszadátumozástól kezdve az aláírás hamisításon át semmitől!
jaj és még sajnáljuk is őket hogy szegények hogy ki lett tolva velük az elszámolással! jah majd ha ráérek gyűjtök nekik!
persze a cimbiknek lesz minden!
egyébként meg igenis igazságtalan hogy az árfolyamkockázat kizárólag csak a hitelt felvevőt terheli. Ezt a cikket amúgy érdemes elolvasni:
idézet a cikkből:
"Értesültünk olyan perről, amelyben a banktisztviselő hajlandó volt tanúskodni arról, hogy az ügyfelet szóban arról tájékoztatták, hogy legfeljebb tíz százalékkal nőhet majd törlesztője. "
Minket olyan szinten tájékoztattak félre hogy...
A másik meg bement az ember a bankhoz, meglengette a munkáltatói igazolást, ránéztek "hm ilyen alacsony a jövedelme? akkor maga erre a hitelre jogosult"
után meg jobban lehúznak mint egy forinthitellel! gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!