Melyik bankot ajánlanátok, melyiket nem?
Akarok nyitni egy bankszámlát, de neten csak olyan összehasonlítókat találok, ahol pontosan meg kell adnom, hogy havonta mennyi pénzt akarok kivenni, milyen automatából, mennyi pénzt akarok utalni, hányszor és milyen értékben akarok neten illetve boltban vásárolni, mennyi pénz kerül rá havonta... értem én, hogy ezek mind befolyásoló tényezők, de ezeknek a felét nem tudom előre megmondani.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok úgy általában a bankokról? Összességében nekem "mindegy", hogy 288 forintot fizetek havonta a számlavezetésért vagy 375-öt, a lényeg az, hogy egy normális használat mellett nem akarom, hogy ilyen havi tízezres banki költségeim legyenek. Normális használat alatt néhány készpénzfelvételt értek, néhány értesítő sms-t, pár vásárlást online, illetve üzletekben. Szóval ahogy szerintem a nagy többség használ egy bankszámlát/kártyát. Nem mennék mínuszba, nem lenne hitelem a banknál és nem akarnék lekötni sem semmit.
Mi a Ti véleményetek a saját bankotokról?
Nekem OTP Simple számlám van. 35 éves korig ingyenes számlavezetés (van még 6 évem).
Olcsó utalás, pár forint az OTP direkt. Van hozzá paypass-es mastercard (első év ingyenes, utána 2-3000 Ft körüli az éves kártyadíj), qrva olcsó beszedési megbízások, havi 2 készpénzfelvét ingyenes. Nekem ez érte meg legjobban. Imádom az OTP-t minden utolsó bokorban van automatájuk, bankfiókjuk. Ha ügyet kell intéznem időpontot foglalok a netbankon keresztül, odamegyek, azonnal fogadnak, max 5 percet kell várnom, mindig készségesek, tájékoztatnak mindenről. Nem is értem a sok birkát aki szidja. Azok valószínűleg aluliskolázott nyomorultak :D
BB. Mindenféle macera nélkül kötsz egy szerződést, aztán mindjárt regisztrálsz a bb netbankjában is..sms értesítés minden mozgásra, stb..a díjak annyi amennyi, nem több mint másnál..
otthonról lehet mindent intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!