Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankot ajánlanátok...

Melyik bankot ajánlanátok (részletek lent)?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok. Gyakran, havi rendszerességgel vásárolok könyvet előre utalással. Jelenleg az OTP-nél vagyok. Online intézem az előre utalást s OTP-n belül 425 Ft után is levon 186 Ft-ot, "eseti megbízások költsége" címszó alatt. Ha más bank számlájára utalok, akkor 2000 Ft után 300 Ft-ot von le...

Olyan bank érdekelne, ami nem von le több száz forintot mindig, mindenért s van online felülete is, ahol az utalásokat tudnám intézni.

Az OTP-ről egyre többet hallom, hogy nemcsak rossz bank, de Mo.-on a legrosszabb...minden téren. Befektetni sem érdemes náluk és kölcsönt felvenni sem, mert másfélszeres-dupla áron dolgozik, mint más bankok.

2014. aug. 28. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben valamilyen bankszámla összehasonlító oldalt használnék, mint pl. ez: [link]
2014. aug. 28. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szép napot!
2014. aug. 28. 14:59
 3/3 Polipeter ***** válasza:
Én Cib Bankos vagyok, és elégedett vagyok a Cibbel.
2014. aug. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!