Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 26. életévét betöltött még...

26. életévét betöltött még tanuló státuszban álló fiatalembernek melyik bankot ajánlanátok? Keresetem is diákmelókból havi max 30 ezer ft.

Figyelt kérdés
Az Erste írt levelet, hogy mivel betöltöttem a 26ot, így ha nem lesz 150.000 ft mozgás a kártyámon akkor havonta 1000 ft-ot vonnak le. Ezt nagyon soknak tartom :/
2014. okt. 8. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
máshol se sokkal olcsóbb a havi díj, ha kevés a pénzmozgás. ha 120-150.000 Ft érkezik a számlára, akkor szokott olcsóbb lenni. nekem 200.000 érkezik rá havonta, mindent internetbankon bonyolítok, így nekem 0 Ft a havidíjam az Unicreditnél.
2014. okt. 8. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha beállíttatod a 150 ezres havi ingyenes KP felvételt, csak a kártyadíjat fizeted, ami első évben 1890 forint, utána 3390. A számlavezetés ingyenes.

2014. okt. 8. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Illetve nem kérsz extra szolgáltatásokat (postai úton megküldött bankszámlakivonat, SMS szolgáltatás stb.)
2014. okt. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!