Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bank, ahol vehet...

Dorky kérdése:

Van olyan bank, ahol vehet fel kölcsönt 70. életévét betöltött személy is? ( jó nyugdíj és akár ingatlanfedezet mellett)

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb banknál 65 év a korhatár, ne, os 70. 70 évesen szerintem nem ad ma egy bank se hitelt. De amúgy nem szép dolog szegény nagymutter nevére felvenni a hitelt...
2013. szept. 16. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de kápzeld, ő akar hitelt felvenni, nem én akarok vele felvetetni, de mivel a számítógéphez én értek, ő nem, így próbálok utána járni a dolgoknak...egyébként apukám és nem nagymuter....
2013. szept. 16. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Lényegében ez azon a tényen nem változtat, hogy túlkoros.
2013. szept. 17. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyerekem ne viccelj!

A groszmutter túlkoros! Sehol sem fog hitelt kapni!

Olyannak meg ne dőljön be a mama, amelyik cég BAR-osoknak meg nyögdíjasoknak ÍGÉR pénzt/hitelt (napilapokban, meg ingyenes lapokban), mert ezek a fogyasztói csoportok!!!!

Még mindig szedik az áldozataikat...ezek KFT-k...nem ZRT-k, mint a NORMÁL bankok...

2013. szept. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!